Ćavi otpisao Feliksa, ima druge mete!

Autor: Milovan Longinov
utorak 09.01.2024.
20:00
Izvor: Sportske.net

Trener Barse nije uveren.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Da se pita Ćavi Ernandes, Barselona ne bi otkupila Žoaa Feliksa narednog leta.

Portugalac je kao što znate u Barsu stigao poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, dobro je počeo, ali je u poslednje vreme na meti kritičara. 

Ćavi je sklonio Feliksa na klupu, sada više veruje Feranu Toresu, a Portugalac to nije najbolje prihvatio. Bio je vidno frustriran kada je izašao iz igre posle blede partije protiv četvrtoligaša Barbastra u Kupu kralja, nakon čega je ponovo bio na udaru. 

Danas izvori iz Španije otkrivaju da Ćavi smatra da Feliks nije opravdao njegova očekivanja, a to se posebno odnosi na njegovo ponašanje kada stvari ne idu po planu.

Nije tajna da Feliks ima "problem" u glavi, i da često odluta kada stvari ne idu po njegovom planu i to se odražava na njegove igre.

Uz to, Atletiko Madrid neće prihvatiti nisku sumu za njegov otkup, pa će Barsa morati da dobro razmisli pre potencijalnog otkupa.

Ćavi smatra da na tržištu ima boljih rešenja, odnosno da mu je na poziciji levog krila potreban klasičan bočni igrač, prodorniji u situacijama jedan na jedan, što Feliks svakako nije. 

Imena nisu poznata, osim što se od ranije zna da Barsini skauti pomno prate razvoj Savinja iz Đirone. Leto je još uvek daleko, sigurno da će se do tada pojaviti još neke alternative, a ostaje i da vidimo da li će Đoan Laporta opet forsirati da Feliks ostane, jer je on bio njegova najveća želja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke