Ćavi precrtao kvartet, jedno ime posebno "boli" navijače?

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.11.2021.
15:35
Izvor: Sportske.net

Stvar je jasna.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Ni dolaskom Ćavija Ernandesa, status Rikija Puđa nije promenjen.

Iako je na Ćavijevom debiju ušao umesto Busketsa u 78. minutu, Riki Puđ nije igrao proti Benfike. 

Gavi i Niko Gonzales imaju prednost, o Pedriju je suvišno trošiti reči, dok su Buskets i De Jong nezamenjivi, tako da je Puđ tek šesti izbor u veznom redu.

Katalonski mediji su danas potvrdili da će Barsa slušati ponude, da Ćavi smatra da ima dovoljno kvalitetnih igrača u veznom redu, a Riki Puđ je na ceni u Španiji.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da Puđ nosi Ćavijevu "šesticu", da su ga mnogi videli baš kao njegovog naslednika, ali vezista nije u prvom planu.

Njemu zameraju slabije zalaganje na treninzima i posvećenost fudbalu, a zanimljivo da je i dosta stariji od Pedrija, Gavija i Nika Gonzalesa koji su pokazali da zaslužuju mesta startera. Pedri i Niko su rođeni 2002, a Gavi 2004, dok je Riki Puđ 1999. 

Navijači su Kumanu zamerali što  je iz ličnih razloga sklonio Puđa, ali situacija se nije promenila kod Ćavija.

Još u gorem položaju su Filipe Kutinjo, Luk de Jong i Samjuel Umtiti. Iako je Barsa jurila pobedu nad Benfikom, i pored odsustva Ansua Fatija, nedovoljno spremnog Dembelea, starter je bio mladi Jusuf Demir. Takođe, kada je jurio rezultat, Ćavi je rizikovao sa Dembeleom, potom je na levi bok ubacio Desta, a ne Kutinja. Luk de Jong se nije ni zagrevao, iako je bio jedini napadač, dok je Umtiti odavno precrtan. 

Ipak, navijače najviše boli što se ništa nije promenilo oko Rikija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke