Ćavi preporučuje Barsi - Nemac pravi čovek za "Nou Kamp"!

Autor: Stefan Matić
subota 27.03.2021.
20:22
Izvor: Sportske.net

Katalonci će imati izbora.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Barselona je po odlasku Bartomeua i eliminacije u Ligi šampiona znatno podigla nivo svojih igara. 

Kumanovi momci su na pauzu otišli trijumfalno, Katalonci su savladali Real Sosijedad sa ubedljivih 6:1 i tako nastavili da "jure" Atletiko Madrid koji je sada na svega četiri boda razlike. 

Videćemo šta će tim pazariti tokom leta pod Laportom. Novi/stari predsednik "blaugrane" je najavio da će Kuman ostati i naredne sezone, ali Ćavi već sada ima "preporuku". Legendarni Španac se takođe dovodi u vezu sa preuzimanjem trenerske klupe svog tima, ali Ćavi ovog puta savetuje drugačije. Španac bi želeo da vidi Joakima Leva na klupi Barselone. 

"On je trener luksuza. Želeo je spektakl, napadački fudbal a onda je postao i šampion sveta. Nemačka je razvila drugačije shvatanje fudbala koje me dosta podseća na ono što znam iz Španije i Barselone. On bi bio odličan za Barselonu zbog njegovog načina razumevanja igre i zbog njegove ličnosti", izjavio je Ćavi za nemačke medije. 

Lev po kraju Evropskog prvenstva napušta klupu Nemačke gde je proveo neverovatnih 15 godina. Da li je Barsa prava sredina za njegov dalji nastavak karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke