Ćavi progovorio o Halandu, najavio potpise!

Autor: Nemanja Janošev
subota 05.03.2022.
13:58
Izvor: Sportske.net

Biće buran prelazni rok.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez upitan je da prokomentariše spekulacije da je putovao u Minhen kako bi razgovarao sa predstavnicima Erlinga Halanda povodom potencijalnog transfera.

Novi projekat Katalonaca biće dug, pun uspona i padova, ali za sada teče u dobrom smeru. U klubu vlada pozitivna atmosfera, rezultati su sve bolji, a i spekulacija je sve više.

Ćavi je uoči utakmice sa Elčeom u okviru La lige govorio o brojnim temama, a svakako jedna od ključnih jeste ona koja povezuje Erlinga Halanda sa selidbom na "Nou kamp".

"Neću ulaziti u detalje. Radimo na sadašnjici, ali i na budućnosti kluba. Kada stvari budu mogleda se saopšte, mi ćemo ih saopštiti. Tako je sada sa Pablom Toreom koji je odličan fudbaler", kazao je Ćavi i na taj način ozvaničio dolazak mladog ofanzivnog veziste Rasing Santandera o kojem smo pisali.

Pored toga, Ćavi je najavio da klub još nije počeo da pregovara sa Danijem Alvesom u vezi sa produžetkom saradnje budući da ona ističe na kraju sezone, a da se iskusni desni bek pokazao kao dobra akvizicija u igračkom, ali i mentorskom pogledu. 

"Voleo bih da Dani Alves ostane sa nama i naredne godine. Ono što nam on daje na terenu i van njega je spektakularno".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke