Ćavijeva "metla" u Barseloni, klub De Jongu "preti" Junajtedom!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 03.07.2022.
15:15
Izvor: Sportske.net

Ultimatum Katalonaca.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Dolaskom Ćavija, Barselona je uspela da se vrati u društvo najboljih evropskih ekipa.

Ponovo će "blaugrana" igrati Ligu šampiona, a za to su potrebna ne samo pojačanja, već i "čišćenje" aktuelnog igračkog kadra.

Katalonski Sport piše da je Ćavi saopštio petorici fudbalera da na njih više ne računa, u pitanju su Samjuel Umtiti, Neto, Riki Puđ, Oskar Mingeza i Martin Brajtvajt.

Spisak nije preveliko iznenađenje, ali jesu navodi Marke da je Barsa pred Frenkija de Jonga postavila ultimatum.

De Jong ima godišnja primanja od 10.000.000 evra, pa je Barselona saopštila da će morati da pristane na značajno smanjenje plate ili će biti prodat Mančester junajtedu.

Tamo ga raširenih ruku čeka bivši trener Erik ten Hag, Englezi su već ponudili 65.000.000 evra plus 20.000.000 na ime različitih bonusa, no čeka se ishod pregovora između Barse i De Jonga.

Holanđanin bi da ostane u trenutnom klubu, ali će u tom slučaju morati da pristane na veliko smanjenje godišnjih primanja.

Na Old Trafordu ne bi igrao Ligu šampiona, barem ne u prvoj sezoni, ali bi definitivno bio poželjniji, za razliku od Katalonije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Sunday, 03.07.2022
19:36

Ovo je sramotno sta Barselona radi sa Junajtedom.Junajted,klub sa istorijom koju retko ko ima,sramoti se i otima za igraca koji ne ceni i nece u Mancester.Umesto da se okrenu drugim metama i da se uzmu u pamet oni mole igraca koji ih ne ceni da dodje u Junajted.Prva greska Ten Haga.Ostace na kraju sa igracima koji su sluzili boljim za gol diferenciju i lecenje kompleksa.Lindelof,Van Bisaka (Sou),Dzons,Marsijal moraju napolje a mora se kupovati gde to moraju biti kvalitetni igraci.Sumnjam da ce i Erikson doci.Haos za cudjenje i podsmeh.