Čeka se Gvardiola, krilo Sitija želi u Barsu!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 26.11.2021.
18:15
Izvor: Sportske.net

Deluje kao idealno rešenje za Ćavijev stil igre.

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Fudbaler Mančester Sitija Feran Tores mogao bi posle svega godinu i po dana da se vrati u Španiju pošto je željan da dres engleskog šampiona zameni opremom katalonskog velikana.

Barselona ima izuzetnu saradnju sa "Građanima", a u prilog tome svedoče letošnji dolasci Erika Garsije i Serhija Aguera, međutim slične ambicije predstojeće zime ima i novi trener Ćavi Ernandez.

Mladi trener forisira igru po krilu i želeo bi da dovede Rahima Sterlinga, međutim kao što smo jutros pisali Englez je preskup pa se traži ekonomičnije rešenje.

Izbor je pao na reprezentativca Španije koji je prošlog leta stigao iz Valensije na "Etihad" i prema pisanju medija u ovoj zemlji već poručio Pepu Gvardioli da želi u Barselonu.

Isti izvori dodaju da je i sportski direktor Barselone Mateu Alemani stigao u Mančester kako bi ubedio Gvardiolu da pusti igrača koji ove sezone nije ni blizu ubojit u Sitiju kao u debitantskoj.

Osim Toresa u igri je još nekoliko imena o kojima više možete pročitati OVDE, a sudbinu trransfera mogao bi da odluči Usman Dembele, kojem se ne sviđa "Alemanijeva formula", pa bi već u januaru mogao da oslobodi mesto Špancu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke