Čekajući "Blekija" - Pioli i Pirlo u londonskom klinču!

Autor: Stefan Matić
subota 26.12.2020.
21:25
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" žele da osnaže odbranu, "bjankoneri" kubure sa istom.

EPA-EFE/MARIO TADDEO
EPA-EFE/MARIO TADDEO

Povezane vesti

Milan je imao neverovatnu polusezonu.

Piolijevi izabranici su jedini tim bez poraza u ligama petice, "rosoneri" su trenutno prvi na tabeli Serije A sa 34 osvojena poena. Jedan manje ima Inter, dok čak deset manje ima šampion doduše Juventus ima i utakmicu manje.

Italijani su trenutno na zimskoj pauzi. Po povratku Milan će gostovati Inzagijevom Beneventu dok će Juve igrati sa Udinezeom 3. januara. Samo tri dana kasnije čeka nas veliki derbi pomenutih rivala i to na "San Siru". Ipak dva kluba će imati duele i na zimskoj pijaci.

Prva želja Milana ostaje Nikola Milenković, ipak ne treba očekivati od Firence da ga pusti pre leta. Potreban je "ljubičastima" za bolje rezultata, leto uvek donosi i više novca.

Tamošnji mediji kako i Pirlo, ali i Pioli žele Ridigera. Zaboravljeni u Čelsiju bi mogao da promeni sredinu, makar na šest meseci kako bi se bolje pripremio za predstojeće prvenstvo Evrope. "Rosoneri" za sada nemaju toliko defanzivnih problema, ali sezone je duga. Pored lige tu su i utakmice LE sa Crvenom zvezdom. Sa druge strane Juventus nema više taj famozni bedem ispred gola.

Ridiger Obamejang Celsi Arsenal

Kjelini svoje poslednje igračke godine završava kod fizioterapeuta, dok je Bonući ispod standarda već neko vreme. Ostaje da se vidi da li je Nemac iz Londona pravo rešenje, za sada deluje da Lampard nema koristi od njega.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 26.12.2020
22:39
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 26.12.2020
22:30

Milan jos kako ima defanzivnih problema, gotovo da ne prodje utakmica, a da mi ne primimo jedan ili dva gola. Savic, Ridiger, Milenkovic, Simakan, to su pikovi. Doduse, Ridiger je bio letos/jesenas, verujem da ce i sad biti. Kabak nas je odjavio, ko ga sljivi.