Čekajući Mbapea! Joviću se otvara sjajna šansa, stopama Darka Kovačevića?

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.08.2021.
07:56
Izvor: Sportske.net

Još šest dana do kraja!

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Luka Jović čeka, priče o Mbapeu su sve glasnije, izgleda da se nešto pokrenulo u pregovorima između Reala i Parižana, sada je i vlasnicima u Dohi jasno da nema ni govora o tome da napadač produži ugovor.

Zbog svega toga izgleda da su sve bliži odluci da prodaju Francuza i eventualno u smiraj prelaznog roka dovedu Kristijana Ronalda.

Sa druge strane, dolazak novog napadača znači samo jedno, još manje prostora za Luku Jovića koji bi bio prinuđen da ponovo napusti klub.

Pojavila se varijanta da se preseli u Real Sosijedad. Real bi tražio par miliona evra za pozajmicu, ali kako tvrde u Španiji na kraju bi verovatno pristao da se Jović bez nadoknade preseli na Anoetu.

 

Sosijedad i ove godine ima ambicije da se bori za Evropu, prošle sezone su čak bili u vrhu, a onda pali. U timu je sjajni Aleksandar Isak, ali traže zamenu za Vilijana Žosea iskusnog Brazilca koji bi mogao da ode. Najveća zvezda tima je naravno David Silva, legenda Sitija.

Jovića bi neizbežno poredili sa Darkom Kovačevićem, legendom kluba, zanimljivo da je Srbin šesti na večnoj listi strelaca, dao je 107 golova za Sosijedad koji se u njegovo vreme početkom veka borio za titulu prvaka. 

Nema sumnje da bi ovo bilo odlično rešenje za Jovića je bi sigurno dobio šansu da igra i to u timu koji kvalitetom spada u gornju polovinu kvaliteta u Primeri. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke