"Čekićari" se ne šale, spremili 60 miliona evra za pojačanja iz Španije!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.06.2019.
16:18
Izvor: Sportske.net

Vest Hem je spreman da napravi iskorak naredne sezone.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Hema su imali dosta problema na startu nedavno okončane sezone sa Manuelom Pelegrinijem na klupi.

Ipak, doživeli su velike promene prošlog leta, pa je iskusnom stručnjaku trebalo vremena da uigra ekipu.

Kada je to uradio, "Čekićari" su počeli da pružaju sjajne partije, pa su sezonu okončali na 10. mestu na tabeli sa 52 osvojena boda.

Ovog leta žele da naprave iskorak i priključe se borbi za mesta koja vode u evropska takmičenja, pa su tako spremni i da odreše kesu.

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, ekipa iz Londona je spremila 60 miliona za dvojac iz Selte.

U pitanju su napadač Maksi Gomez, koji je na radaru kluba bio i u januaru, kao i vezista iz Slovačke Stanislav Lobotka.

Urugvajac je pokazao da poseduje veliki potencijal, bilo je pisanja da bi mogao da završi i u Barselonu, ostao je u Vigu i pomogao ekipi da izbori opstanak, ali se čini da bi sada mogao da završi u Premijer ligi.

Što se tiče Lobotke, on je već dugo na radaru brojnih evropskih klubova, Sevilja i Napoli su se u prethodna dva prelazna roka ozbiljno interesovali za njegove usluge.

Videćemo kakav će biti odgovor španskog tima na ponudu Vest Hema, 60 miliona je teško odbiti, naročito kada ste u situaciji da morate da napravite korenite promene u klubu, kako je ekipa sa "Balaidosa" jedva izborila opstanak u nedavno okončanoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 08.06.2019
17:40

Hahahaha za 60mil pa sam Maksi Gomez ima klazulu od 50 mozda bi ga pustili za 40 ali ne manje, Lobotka fantastican igrac i on vrijedi sigurno oko 40.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 08.06.2019
17:08

I west hem ima pare za transfere samo arsenal muceni nista, sledece sezone borba za sredinu tabele, ima da ih oduvamo kao i onak raspali celsi sad kad im otisao azar i sari, top4 laganica

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 08.06.2019
17:58

Sa čim majstore? Sa Džonsom, Lindelofom, Smolingom, Lingardom, Lukakuom??? Od prve trojice zajedno na terenu je duplo korisniji Jap Stam čak i u ovim godinama a Bekam i Solskjer bi bili 10 puta bolji od ona dva drveta napred.. Ima da nas oduvaju Siti, Liverpul, Totenhem i Volvs lagano.. A i taj Arsenal, koliko god da je mučen je već nekoliko sezona ispred nas.. Zaboravih strašnog Janga, o njemu ne bih ništa, njegove "igre" sve govore 🤦