Čelsi ekspresno našao zamenu za Kristensena?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 09.03.2022.
16:29
Izvor: Sportske.net

Pravo iz Primere.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Danski štoper Andreas Kristensen na izlaznim je vratim "Stamford bridža" i samo ga formalnosti dele od potpisa za Barselonu. Tako će šampion Evrope Čelsi ostati bez jednog od ključnih igrača u odbrani. 

"Plavci" iz Lonodna su već "prežalili" odlazak Kristensena i okrenuli se ka Španiji u potrazi za njegovom zamenom.

Ugledni sportski novinar Fabricio Romano rekao je da je Tomas Tuhel u Sevilji pronašao zamenu za danskog štopera i da je Francuz Žil Kunde velika želja Čelsija za narednu sezonu.

Dvadesetrogodišnji Francuz je sjajnim igrama u ekipi iz Andaluzije skrenuo pažnju mnogim velikim klubovima, a uz njegovo ime često se spominjao Liverpul, međutim izgleda da je Čelsi najzainterseovaniji za potpis odličnog štopera.

Navodi se da je Čelsi već stupio u kontakt sa Seviljom i agentom igrača, ali je turbulentan period zbog odlaska Romana Abramoviča malo usporio pregovore, koji bi trebalo da se nastave vrlo brzo kada se stabilizuje situacija oko vlasništva kluba.

Kunde je u Sevilju došao iz Bordoa 2019. godine i nezamenljiv je deo startne postave tima Lopetegija, ugovor sa Seviljom mu ističe 2024. godine, a njegova vrednost se procenjuje na 60 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke