Čelsi gleda ka Španiji, ali navijači imaju važniji zahtev!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 14.12.2021.
11:50
Izvor: Sportske.net

Ostanak Ridigera pitanje svih pitanja.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Nemački fudbaler Antonio Ridiger biće u fokusu u januarskom prelaznom roku budući da mu ugovor u Čelsiju ističe na leto, ali je velika želja navijača londonskog kluba da što duže ostane na "Stamford Bridžu".

Ridiger ima izvanrednu godinu iza sebe, a njegova igra naročito je došla do izražaja u prvom delu sezone kada je Čelsi posle devet godina osvojio Ligu šamopiona.

Dobre igre reprezentativca Nemačke nisu prošle neopaženo, pa je Real Madrid pokazao veliko interesovanje da ga dovede na leto i prema pisanju "Gardijana" pokušaće da iskoriste Čelsijevu neodlučnost.

Zbog toga su navijači Čelsija sve nestrpljviji i putem društvenih mreža su pozvale direktorku kluba Marinu Granovskaju da što pre blindira Nemca usred najezde zainteresovanih klubova.

Sa druge strane, "Plavci" nakon dve i po godine žele da vrate Edena Azara, koji se nikako nije snašao u Realu i postoje najave da bi još jedna velika želja navijača mogla da se ostvari.

Belgijanac je postigao samo pet golova na 55 utakmica za Real i jasno je da je odlazak makar na pozajmicu u drugi klub najbolje rešenje za sve strane.

U Čelsiju misle i na budućnost golmana, a informacije iz Španije navode da bi mogli da iz Barselone dovedu Ter Štegena budući da će Eduard Mendi početkom godine učestvovati na Afričkom Kupu Nacija.

U opciji je i povratak sa pozajmice odličnog Konora Galagera, koji je nedavno dokusurio Everton u dresu Kristal Palasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke