Čelsi gubi jedan od stubova tima, zna se gde svi žele da igraju!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 23.09.2021.
07:18
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa sjajnim nemačkim štoperom?

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

I dalje nema dogovora između Tonija Ridigera i Čelsija. Naime, Nemac traži više od 8.5 miliona evra za novi ugovor koji ističe u leto 2022. Prioritet kluba je da ga zadrži, oni pregovaraju i sa Žorginjom, Kanteom i još nekoliko igrača kako bi im obnovili ugovore, ali je Ridiger prioritet u ovom trenutku. 

Nemački mediji tvrde da je Bajern zainteresovan za nekadašnjeg igrača Rome i Štutgarta, ali da sigurno neće ponuditi mnogo više novca za ugovor.

Jer, oni nisu želeli da plate ni Alabi više od 10 miliona, pa je sada teško očekivati da ulože toliko u Ridigera koji će kada mu istekne ugovor imati 29 godina.

Real je zatražio podatke od agenta, oni su raspoloženi da dovedu još jednog štopera bez obeštećenja, Militao i Alaba su tu, Ridiger bi sjajno legao "Los Blankosima", može da pokrije i desnu stranu terena.

I naravno, PSŽ. Jer, Ridigera je na pozajmicu sa otkupom Leonardo želeo prošle zime kada je bio u drugom planu kod Lamparda, ali je Čelsi spustio rampu, iako je igrač želeo da ode.

Onda je baš iz PSŽ stigao Tuhel i sve se promenilo, Toni je rehabilitovan i sada je stub odbrane. Ipak, u Londonu strahuju da će prihvatiti ponudu klubova koji žele više da plate, ali i da za njega kao i za verovatno sve igrače na svetu Real Madrid predstavlja veliki izazov. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke