Čelsi ima moćan predlog za Barselonu, renoviranje odbrane od 140.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.08.2022.
08:23
Izvor: Sportske.net

Hoće li Katalonci pristati?

EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Povezane vesti

Gde Čelsi okom, tu Barselona skokom, tako je do sada delovao letnji prelazni rok.

Hteli su Englezi praktično sve što je ovog leta stiglo na Nou Kamp do sada, a osim potpisa Rafinje, Kundea, Levandovskog i Kesija, Katalonci su uspeli da dovedu i Andreasa Kristensena kao slobodnog igrača i to upravo iz Čelsija.

Sada "plavci" imaju poslovni predlog koji bi mogao da zadovolji obe strane.

Katalonski Sport piše da Čelsi razmišlja o angažovanju Frenkija de Jonga, a da uz određeni novac ponudi još dvojicu fudbalera koji su već na meti "blaugrane", Cezara Aspilikuetu i Markosa Alonsa.

Problem je što Barsa želi novac od prodaje De Jonga kako bi stabilizovala finansije, ali uzevši u obzir veliko interesovanje za španski tandem, u Kataloniji bi mogli da popuste.

Što se Čelsija tiče, spominju se Vesli Fofana, ali i Denzel Damfris koji bi mogli da stignu u London za čak 140.000.000 evra, s tim što cena koju Lester traži za francuskog defanzivca od 100.000.000 evra nije baš realna.

Sa druge strane, Inter bi sasvim sigurno razmislio o 40.000.000 na koliko italijanski mediji "cene" Damfrisa koji je proteklog leta stigao iz PSV-a za tri puta manju sumu novca.

Novi vlasnici Čelsija već su se dobro "otvorili" za Kulibalija i Sterlinga i platili 94.000.000 evra, ali treba očekivati još novajlija, naročito u defanzivnoj liniji.

Da li sa njima Čelsi može do prva dva mesta u Premijer ligi? Teško je reći, ali ako verujete u "plavce", AdmiralBet vam nudi sjajnu kvotu 3.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke