Čelsi izgubio stpljenje, dogovorio se oko Lukakua sa rivalom, ima samo jedan problem...

Autor: Boris Jovanović
petak 02.08.2024.
08:02
Izvor: Sportske.net

"Plavcima" propala dva transfera...

EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI
EPA-EFE/GIUSEPPE LAMI

Povezane vesti

Prava drama u Čelsiju. Naime, klub je izgubio strpljenje sa dvojicom igrača koji čekaju da napuste klub i našao dogovor sa Aston Vilom.

Problem?

Što i Konor Galaher i Lukaku ne žele u Birmingem.

Engleski reprezentativac je svoje uslove dogovorio sa Atletiko Madridom, ali nedostaje sporazum između klubova. Naime, "Jorgandžije" nisu bile ni blizu procene iz Londona da Galaher godinu dana pre isteka ugovora vredi blizu 40 miliona evra.

Vila je to htela da plati, ali je igrač ostao pri svome, pa sada "Plavci" neće imati izbora, moraju da spuste cenu. Izgleda da će na kraju Galaher završiti u Madridu, a stvar sa Lukakuom je komplikovanija.

Naime, Belgijanac čeka Napoli i svog omiljenog trenera Kontea. Ipak, prepreka je prodaja Osimena. PSŽ neće platiti ne 130 miliona klauzulu, već ni 100 miliona za koliko bi De Laurentis podigao rampu. Pričalo se o trampi Nigerijca za Lukakua, Osimen bi stigao u Čelsi kao pozajmljeni igrača, ali "Plavci" na to ne pristaju.

Oni žele novac za Lukakua i Aston Vila im je to ponudila. Ipak, Lukaku ostaje pri svome, ne želi u Birmingem, neće ostati u PL, pa smo sada u pat poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke