Čelsi korak bliže Nkunku - Poter želi i novog miljenika Španije?

Autor: Stefan Matić
utorak 29.11.2022.
09:30
Izvor: Sportske.net

Engleski klub nastavlja sa investicijama.

EPA-EFE/KIERAN GALVIN
EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Povezane vesti

Nažalost, na Mundijalu smo ostali uskraćeni da gledamo Kristofera Nkunkua, ali reprezentacija Francuske je ubedljiva i bez njega. 

Igrač Lajpciga je povređen na treningu uoči prve utakmice protiv Australije, u pitanju su ligamenti kolena tako da će Francuz dobrano odsustvovati sa terena. Povreda nije pokolebala Čelsi, "plavci" su već neko vreme u pregovorima sa igračem i RB Lajpcigom. 

Obe strane finaliziju papire, transfer bi trebao da iznosi nešto preko 60 miliona evra dok će samom igraču pripasti dugogodišnji ugovor. Narednog juna se očekuje dolazak novog "plavca". A ovog januara bi mogli videti još interesantno pojačanje u ofanzivnom delu terena. 

Engleski i španski mediji pišu kako "plavci" intenzivno skautiraju Nika Vilijamsa, novopečenog reprezentativca Španije. 

Niko ima tek 20 godina, produkt je Atletik Bilbaa gde igra sa starijim bratom, Injakijem Vilijamsom. Na Kataru predstavlja reprezentaciju Španije, predstavlja veliki potencijal za krilne pozicije. Pored Čelsija, Nika prate Liverpul i Juventus, ali "plavci" bi možda već tokom januara pokušali da dovedu mlađeg Vilijamsa. Spekuliše se da bi cena bila oko 50 miliona evra, koliko i iznosi njegova otkupna klauzula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke