Čelsi naišao na zid - Iz Dortmunda šalju jasnu poruku

Autor: Sportske Net
subota 10.07.2021.
13:50
Izvor: Sportske.net

Hoće li ostati u Nemačkoj?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čelsi je spreman da odreši kesu za Erlinga Halanda, čak 170 miliona evra je u igri, međutim u Dortmundu se još uvek ne usaglašavaju sa ovim transferom. 

Kako prenosi uvek dobro obavešteni Fabricio Romano sportski direktor Borusije Mihael Zorc u razgovoru za "Bild" rekao je da nema indicija o odlasku Norvežanina. 

"Ništa se nije promenilo. Mi i dalje planiramo novu sezonu sa Erlingom", kazao je Zorc. 

Čelsi je ozbiljan konkurent za osvajanje Premijer lige naredne sezone, pošto je minule podigao pehar Lige šampiona. Abramovič ima prilično lep tim, a ostalo je još nekoliko "sitnica" da upotpune ceo utisak. Haland bi bio jedna od njih. Nema smisla više ni govoriti o ciframa i statistici, dovoljno je reći da je 21.godišnji ofanzivac upisao 41 gol na isto toliko mečeva pethodne sezone. Ukoliko želi da ide i napreduje, ovo je šansa. Njemu ugovor sa "milionerima" ističe 2024. godine, ali realno je da potraži bolju sredinu. Na čijim god vratim poželi da se pojavi, biće više nego dobro došao, stoga je pred Borusijom težak zadatak ukoliko želi da ostvari Zorcov reči i sačuva ovog vunderkinda.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke