Čelsi našao rešenje, biće još jači, stiže Tuhelova velika želja!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.08.2021.
07:54
Izvor: Sportske.net

Da li će jedan ili čak dva vrhunska igrača stići u London do narednog ponedeljka?

 Alberto Estevez
Alberto Estevez

Povezane vesti

Izgleda da će za kraj prelaznog roka Tuhel dobiti novo pojačanje. Toliko željeni štoper je na putu, naime prema informacijama iz Engleske, šampion Evrope će platiti oko 75 miliona evra za Žila Kundea defanzivca Sevilje.

"Plavci" su uspeli izgleda da nađu rešenje za prekobrojne, Zapakosta će u Atalantu na pozajmicu sa mogućnošću otkupa, a Bakajoka detalji dele od povratka u Milan.

I to nije sve Ajk Ugbo, afrički napadač biće prodat Genku, dok ostaje da se nađe rešenje za štopere, Zumu i mladog Malanga Sara.

Prvi bi mogao na kraju da završi u Totenhemu ili Vest Hemu, Čelsi nema problem da ga proda gradskim rivalima, dok bi Sar, nekadašnji igrač Nice mogao da se preseli u Bolonju kod Siniše Mihajlovića.

Sve ovo otvorilo bi mesto za Kundea, novog reprezentativca Francuske koji je odigrao dve odlične sezone za Andalužane po dolasku iz Bordoa.

Najveći optimisti među navijačima se nadaju da ni Kunde nije kraj i da bi u poslednjih danima prelaznog roka, Tuhel mogao da zatvori tim dovođenjem Saula Nigeza iz Atletika...

Čelsi je prodao dosta mladih igrača, Žiru i Mozes su takođe otišli, Ejbraham je u kasu uneo oko 40 miliona evra, ali je jedino pojačanje, Lukaku plaćen oko 120 miliona. Ipak, ima prostora za Kundea, i ko zna na kraju možda stigne i Saul, mada se pominje i Miralem Pjanić koga Barsa želi da se otarasi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Monday, 23.08.2021
09:20

Ne verujem da ce prodati Zumu. Silva je star i sklon povredama,kao i Kristansen,takodje i kapiten,a Ridiger vise igra levo i desno,jer igraju sa tri defanzivca i dva beka,tako da im fali taj Kunde,posebno sto je na duze staze,mada je i Calobah bio dobar na zadnjim utakmicama,ali pre ce on na pozajmicu..