Čelsi odredio dva prioritete, "bonus" opcije su bombe!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 05.07.2022.
13:00
Izvor: Sportske.net

Burno leto na "Stamford bridžu".

 EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi koncentrisan je na dovođenje Rahima Sterlinga iz Mančester sitija i Rafinje iz Lidsa, posle razgovara o mogućim transferima Kristijana Ronalda i Nejmara, preneli su danas britanski mediji.

Pregovori sa Mančester sitijem o dovođenju Sterlinga napreduju, a Čelsi će dovesti samo one igrače koje želi menadžer Tomas Tuhel, preneo je "Skaj". Izvor "Skaja" naveo je da je dogovor oko cene transfera "vrlo blizu", a drugi izvor iz kluba optimističan je u vezi sa trenutnim pregovorima.

Dogovor dva kluba zavisiće i od dogovora koji Sterling napravi sa Čelsijem oko ličnih uslova, a on će očekivati veću platu nego što ima u Sitiju.

Sterling je u dobim odnosima sa trenerom Sitija Pepom Gvardiolom i samim klubom, koji mu dozvoljava da ode čak i u rivalski klub, ali za ponudu od oko 50 miliona funti. Njegov ugovor sa Sitijem ističe za godinu dana i nema planova o nastavku saradnje. 

 Spekuliše se i da bi Kristijano Ronaldo iz Mančester junajteda mogao da pređe u Čelsi, pošto je Portugalac tražio da ode sa "Old Traforda" jer želi da igra u Ligi šampiona. On se u ponedeljak nije pojavio u trening centru iz privatnih razloga, a klub je prihvatio to objašnjenje. Takođe, spekuliše se i da je Nejmar blizu odlaska iz Pari Sen Žermena, a da se Čelsi i za njega raspitivao.

Pored ove četvorice, "plavci" su pokazali veliko intersovanje i za štopera Juventusa Matijsa de Lihta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke