Čelsi opsednut Feliksom - 100.000.000 ili?

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.03.2023.
23:55
Izvor: Sportske.net

Dva gola u Premijer ligi do sada.

chelseafc.com
chelseafc.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi u procesu je dogovaranja sa Atletiko Madridom oko zadržavanja napadača Žoaa Feliksa u Londonu, tvrdi "Relevo".

Zadovoljni su oni njime, zadovoljan je i on njima. Nema međusobnih prepreka između Čelsija i Žoaa Feliksa u ovom trenutku kada je reč o postizanju sporazuma o nastavku saradnje. 

"Plavci" su u misiji ubeđivanja Atletiko Madrida na koji način da se izvrši plaćanje njegove otkupnine za koju se veruje da neće ići ispod 100.000.000 evra. Eventualno, Čelsi bi pokušao da snizi njegovu cenu slanjem nekog fudbalera u suprotnom smeru - da li u vidu pozajmice ili čistog prosleđivanja.

Koliko je Čelsi potpuno srećan sa Feliksom govori i podatak da ga je Grejem Poter koristio u svih sedam premijerligaških utakmica otkako je stigao i to od starta.

Feliks nije u najboljim odnosima sa Čolom Simeoneom iako je pred prelazak u Čelsi potpisao novi ugovor sa Atletikom. To je učinjeno kako bi mu cena prilikom transfera bila veća. U svakom slučaju, ne očekuje se da će se on vratiti na "Sivitas Metropolitano".

Čelsi za njegovu pozajmicu do juna plaća 11.000.000 evra madridskom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke