Čelsi prihvata trampu sa Barsom, Real spokojan!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.01.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

U Madridu veruju da dogovor neće proći, zna se ko ima poslednju reč...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kako smo i pisali, Eden Azar je prelomio, želi samo u Real Madrid.

Neće potpisati novi ugovor, u leto 2020. mu ističe obaveza, "Plavci" će biti prinuđeni da ga prodaju u narednom prelaznom roku.

Sam Belgijanac će tražiti transfer, Real očekuje da će završiti posao, iako Čelsi traži 100 miliona evra za svog najboljeg igrača.

Međutim, ta cena je nerealna, i sigurno da će morati da je spuste.

Barselona je probala da se uključi u igru i Čelsi je raspoložen da eventualno za Azara dobije Kutinja, takav mamac Real nema, međutim Belgijanac ne želi u Barsu.

On je i ranije rekao da je jedino zainteresovan za Real Madrid i da će pre ili kasnije ostvariti snove. Takođe je demantovao da je njegov odlazak na "Bernabeu" bio vezan za Zidana koji mu je idol.

Azar ne želi da sada priča o transferu, posvećen je Čelsiju, sezona sada ne izgleda obećavajuće kao na početku, poraz od Arsenala dodatno je uzdrmao "Plavce".

Na Azarovu sreću stiže Iguain, pa ga Sari više neće koristiti kao "lažnu devetku", Belgijanac ne krije da ne voli da igra na toj poziciji.

Inače, Real je obezbedio već prvo pojačanje na leto, čime započinje proces pravljenja novog tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zeks
Monday, 21.01.2019
15:44

Ne znam zasto bi cena od 100m za Azara bila previsoka.Najbolji igrac na koji je u ovom trenutku relativno dostupan na trzistu.Ako vec Celzi ne moze da ga zadrzi,treba da traze Iska ili Asensija+doplatu.Ovim bi svi bili zadovoljni.

avatar
conecorleone
Tuesday, 22.01.2019
10:07

Dal si realan,da daju mladje perspektivne igrace za igraca kojem istice ugovor i jos da doplate? Sto ne bi jednostavno sacekali jos godinu i doveli ga besplatno i sacuvali igrace?

avatar
Rasel Krou
Monday, 21.01.2019
12:51

Azar je definitivno profil igraca koji nedostaje Realu, inteligentan, prodoran, dobar asistent i neko ko zna da napravi visak, uz dobrog spica moze cudo da pravi, a spica u Celziju nema,doduse i Benzema je na amaterskom nivou. Nadam se da ce Azar preci.

avatar
conecorleone
Monday, 21.01.2019
10:54

Ne znam sto Perez skrtari,bez obzira na trajanje ugovora za Azara treba dati 100 m eura. Nema vise Zidana da bez ulozenog centa osvaja lige sampiona godinama zaredom, mora da se isprsi sad.

avatar
Stabber
Monday, 21.01.2019
11:49

A kao da je zidan imao neku jaku ulogu u tome, daj ne zanosi se Real je imao sve zvezde u timu i oni su to sami osvojili

avatar
The Red Army
Monday, 21.01.2019
13:48

Mislis nema vise ronalda da bez ulozenog centa osvaja lige sampiona....