Čelsi puca na visoko, stiže trio koji će promeniti fudbalsku mapu?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 10.05.2022.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ne zna se ko je bolji.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Londonski Čelsi spreman je da zagazi duboko i promeni lični opis u predstojećeg prelaznom roku, a senzacionalistički natpisi iz Engleske tvrde da bi od naredne sezone za "Plavce" mogli da zaigraju Hari Megvajer, Hari Kejn i Deklan Rajs.

Ovo šokantno saznanje preneo je bivši reporter Skaj sporta Ričard Kiz.

"Potreban im je novi štoper? Hari Megvajer? Koliko košta? 40-50 miliona funti? Siguran sam da će iskoristiti priliku za novi početak. Očigledno da bi Rajs bio dobar za vezistu. Bio bi odlična zamena za Kante. Da li će ga Vest Hem pustiti? Dao bih za njega 150 miliona funti", rekao je Kiz dodajući i da bi Kejn bio odličan izbor za prvog napadača.

Sa druge strane vlasnik Čelsija Ted Boili tek krajem meseca će ozvaničiti dolazak na "Stamford bridž", ali je već za vikend zajedno sa saradnicima osetio slabosti u igri Tuhelovog tima.

Kako prenose engleski mediji, već sada je jasno da će fokus u letnjem prelaznom roku biti na defanzivnoj liniji tima pogotovo što će "Plavci" na kraju sezone sigurno ostati bez Antonija Ridigera, koji će preći u Real Madrid, i Andresa Kristensena, novog defanzivca Barselone.

Nedavno smo pisali da je pitanje šta će biti sa tandemom Španaca Cezarom Aspilikuetom i Markusom Alonsom, kojima ugovor ističe na leto 2023. godine, a koji sanjaju dres Barselone.

Kao prvo ime za jaču defanzivu u narednoj sezoni spominje se dugogodišnja želja Žil Kunde iz Sevilje, čiji dolazak je sada prioritet na "Stamford bridžu".

Istovremeno, klub po ne želi da ostane bez Risa Džejmsa i Mejsona Maunta, čiji produžetak ugovora je jedno od glavnih pitanja u narednim mesecima.

Važno je istaći da će Boili u klubu zadržati Brusa Baka i Marinu Granovskaju, koji su u eri Romana Abramoviča bili alfa i omega Čelsija u svakom prelaznom roku, pa sa tim u vezi ne bi trebalo mnogo da se odstupa od višegodišnje stategije kluba po pitanju pojačanja.

Čelsi je uprkos kiksu protiv Vulvsa i dalje sa velikim šansama da igra Ligu šampiona naredne sezone, a korak bliže ostvarenju tog cilja imaće u sredu uveče u Lidsu, koji je u zoni ispadanja.

Ukoliko verujete u trijumf tima Tomasa Tuhela, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,70.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke