Čelsi se vratio dve godine unazad i ima 140 miliona evra manje!

Autor: Milovan Longinov
sreda 10.08.2022.
09:09
Izvor: Sportske.net

Loša im je računica...

EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga
EPA-EFE/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi odlučio je da ovog leta proda Tima Vernera i Romelua Lukakua, dvojicu centralnih napadača i tako ostane bez ijednog, pošto je Kai Haverc ipak pre "lažna devetka". 

Verner je u Čelsi stigao pre dve godine, iz RB Lajpciga za 54 miliona evra, da  bi ga sada "plavci" vratili nazad za 20 i određene bonuse.

Još gori posao je Romelu Lukaku, koji je pre samo godinu dana stigao kao rekordno pojačanje iz Intera za 113 miliona evra. Belgijanac je ovog leta ponovo u Interu, koji ga je vratio za samo osam miliona evra za jednogodišnju pozajmicu i verovatno će moći da ga otkupi za "siću" narednog leta. 

Čelsijeva računica nije najbolja, jer je 2020. ekipa imala problema u napadu, Verner i Lukaku su tada igrali za RB Lajpcig i Inter. Nemac i Belgijanac su dve godine kasnije ponovo u svojim prethodnim klubovima, Čelsi ima oko 140 miliona evra manje od njihovih transfera. 

Ko treba da pojača napad Čelsija do kraja letnjeg prelaznog roka? 

Mnogi veruju da bez pravog golgetera Čelsi neće ove sezone biti u top 4, a AdmiralBet nudi odličnu kvotu za takav ishod, čak 2,37!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke