Čelsi sprema revoluciju, dvojica TOP pojačanja u igri, Ćaviju i Konteu neće biti dobro!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.05.2022.
09:15
Izvor: Sportske.net

Neverovatne vesti iz Londona.

EPA-EFE/Yoan Valat
EPA-EFE/Yoan Valat

Povezane vesti

Golgeter Bajerna iz Minhena Robert Levandovski, koji je sasvim blizu odlaska iz nemačkog kluba, mogao bi da umesto u Barseloni završi u Čelsiju pošto je prema pisanju britanskog "Gardijana" aktuelni šampion Evrope zainteresovan da ga dovede.

Čelsiju je potreban golgeter kalibra Levandovskog nakon očajne procene o vraćanju Romela Lukakua posle izvanredne dve sezone u Interu. 

Belgijanac je imao i ličnih trzavica sa Tomasom Tuhelom i vrlo je verovatno da će već posle prve povratničke sezone napustiti "Stamford bridž", a zamena bi mogla da bude, niko drugi do, Levandovski.

Prema informacijama iz Britanije, Barselona je i dalje ogroman favorit za Poljaka, ali sada se umešao Čelsi i šanse da stigne na "Kamp Nou" više nisu tako nesalomive.

Druga opcija je da je da Čelsi dovede Lautara Martineza iz Intera i upari ga sa Lukakuom i tako dođe do tandema koji je žario i palio Serijom A prošle sezone.

Lautaro je bio velika želja Totenhema budući da je imao odličnu saradnju sa Antonijom Konteom i nema sumnje da mu ne bi dugo trebalo da nađe zajedničku nit sa Belgijancem.

Kada je reč o odlascima, realno je da osim Lukakua klub napuste Timo Verner i Žoržinjo, Ngolo Kante se spominjao da "transfer bomba" Mančester junajteda, ali to je teško očekivati, dok bi najveće promene mogla da pretrpi odbrana.

Klub će sigurno napustiti Andreas Kristensen, dok bi njegovim stopama mogli da krenu Cezar Aspilikueta i Markus Alonso, koji sanjaju dres Barselone.

Ipak, prodaja kluba Tedu Boeliju je i dalje tema broj jedan pošto je ostalo još ravno dve nedelje do ozvaničenja transakcije i primopredaje vlasništva Romana Abramoviča u ruke američkog milijardera.

Čelsi naredni meč igra za dva dana protiv Lestera, prvom nakon poraza u finalu FA Kupa. Ukoliko verujete u goleadu, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,98 da će oba tima postići po gol na meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke