Čelsi spremio 15.000.000 funti za bivšeg fudbalera Čukaričkog!

Autor: Ivan Cvetković
petak 18.08.2023.
22:02
Izvor: Sportske.net

Bio bi ovo neverovatan put za veoma talentovanog čuvara mreže.

EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Čelsi je nedavno ostao bez Kepe koji će zameniti Tiboa Kurtou u Real Madridu, a "plavci" uveliko traže rešenje na golu i pored dolaska Sančesa iz Brajtona.

Novinar Gardijana Džejkob Stajnberg objavio je informaciju da je londonski klub poslao zvaničnu ponudu vrednu 15.000.000 funti za golmana Nju Ingland Revolušna Đorđa Petkovića (23).

Nije tajna da se mnogi klubovi iz Premijer lige interesuju za reprezentativca Srbije koji je ove sezone na 22 meča sedam puta sačuvao mrežu, te je jedan od najbolje ocenjenih golmana u MLS ligi.

Tokom leta se govorilo i o interesovanju Mančester junajteda, potom i Liverpula, ali izgleda da je Čelsi poslao prvu konkretnu ponudu na adresu Nju Inglanda.

Petrović ima svega 23 godine, a u SAD je stigao aprila prošle godine iz Čukaričkog koji je tim transferom zaradio 900.000 evra, a ugovor mu traje do kraja kalendarske 2025. godine.

Ukoliko klub iz Bostona prihvati ponudu Čelsija, zaradiće 15 puta više, dok će se Petrović na Stamford Bridžu za status prvog golmana boriti sa gorempomenutim Sančesom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke