Čelsi spremio zamenu za Čeha?

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 02.03.2015.
21:03
Izvor: Sportske.net

Peter Čeh je i ove sezone dokazao da je i dalje jedan od najboljih golmana na svetu, ali pošto je Kurtoa zalog za budućnost, iskusni golman će najverovatnije napustiti klub na leto. Ko će biti njegova zamena?

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Peter Čeh bi mogao da ode na leto, dosta klubova se interesuje za njegov potpis, a čini se da i češki reprezentativac želi da provede poslednje godine karijere na terenu, a ne na klupi za rezervne igrače.

Ukoliko do rastanka dođe, Čelsi ima već listu zamena koje bi trebalo da zamene iskusnog golmana.

To su uglavnom golmani koji neće praviti veću konkurenciju Tibu Kurtoi, ali su svakako dovoljno iskusni i provereni na premijerligaškom nivou, pa će moći da 'uskoče' u postavu ako dođe do povrede prvog čuvara mreže, a u kup takmičenjima bi verovatno bili prvi izbor.

Prvi pik Murinja je navodno Seltikov golman i škotski reprezentativac Kreg Gordon, koji ima 32 godine. Gordon je pet godina branio za Sanderlend, a i ostali kandidati su jako iskusni - Rob Grin iz KPR-a, Šej Given iz Vile, Džon Radi iz Noriča, a možda i najveće iznenađenje je navodno interesovanje za Breda Fridela, 43-godišnjeg trećeg golmana Totenhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke