Čelsi ubacio Vernera u igru, šta smera Juve i šta Rajola mora da obeća?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 19.07.2021.
11:23
Izvor: Sportske.net

Stvar se zakuvava...

EPA-EFE/Clive Rose
EPA-EFE/Clive Rose

Povezane vesti

Čelsi pokušava da dovede napadača, sada je meta kako smo pisali i Hari Kejn, ali on ima rezerve prema odlasku u redove gradskog rivala.

I dalje nema novosti oko Halanda koji trenira sa Borusijom i ne želi da izjavama daje povod za priče.

Dortmund i dalje tvrdi da ga neće prodati, ali ako ponuda bude oko 180 miliona evra, to već ne mogu da odbiju. Čelsi ima novu ideju, da pošalje Tima Vernera, ali je procena da on vredi oko 60 miliona, više nego što su ga platili prošlog leta. Čini se da Borusija ne želi bivšeg fudbalera Lajpciga, ako bi birali, oni bu uzeli Ejbrahama koji je mlađi i ima mnogo manju platu, što je za Nemce veoma bitno.

Šta će učiniti ako stigne ponuda, možemo da nagađamo, sa Rajolom u pozadini sve je moguće. Postoji i varijanta koju forsira Juventus, da Rajoli obeća veliku proviziju da zadrži Halanda u Dortmundu, a onda ga novcem koji ostaje od Ronaldove plate učini najplaćenijim igračem u klubu. Juventus je propustio veliku šansu pre par godina, kada su se dogovorili sa Moldeom, ali su hteli Norvežanina da pošalju u drugi tim koji igra u trećoj ligi, što je on odbio, i na kraju završio u Salcburgu.

No, vratimo se Čelsiju.

Priča se da oni imaju rezerve, tačnije da neće slati ponudu ako ne dobiju garancije od Rajole da Haland želi u London, pošto se zna da sjajni napadač gleda ka Realu koji nema novca i čekaće sledeće leto.

Očigledno prava letnja saga nas čeka... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke