Čelsi ukrao pojačanje Sitiju, i to je tek početak za američke vlasnike!

Autor: Boris Jovanović
utorak 02.08.2022.
07:50
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su pristali na zahtev Brajtona...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Čelsi u akciji, izgubili su nekoliko igrača ovog leta od drugih klubova, pomenimo samo De Lihta i Rafinju koji su promenili smer u poslednjem trenutku, ali sada će i oni zadati udarac.

Naime, pristali su da plate 60 miliona Brajtonu za Marka Kukurelju pa će nekadašnje dete Barselone, umesto u Sitiju završiti u Čelsiju. Naime, engleski šampion je pregovarao celo leto, ali nisu želeli da pristanu na pomenutu cenu, pa sada "Plavci" pokušavaju da završe posao. 

To naravno nije sve, pokušavaju da Vernera vrate Lajpcigu, a da dovedu Hrvata Joška Gvardiola iz redova "Bikova", u pitanju bi bila trampa, nekadašnji fudbaler Dinama bi zauzeo mesto u štoperskoj liniji.

Dolaskom Kukurelje i Gvardiola, pustili bi Markosa Alonsa u Barselonu, a još nisu dali zeleno svetlo, iako je u principu sve dogovoreno da Malang Sar ode u lokalnog rivala, ekipu Fulama, dok ne reše štoperske pozicije.

Vesli Fofana je i dalje meta, ali Lester navodno ne želi da ga proda ni za 100 miliona koji bi uključivali i "kusur" u igračima, dok Inter odoleva love na Denzela Damfrisa koji bi pokrio desnu aut liniju. Jasno, kompletna odbrana, sem naravno Čilvela i Tijaga Silve biće promenjena, stigli su Kulibali i Sterling, otišli Ridiger i Kristensen, kao i LUkaju, očekuje se da klub napuste Alonso, Aspilikueta, Timo Verner, možda i Emerson Palmijeri. Mogli bi da odu jop Barkli, Zijeh i par igrača koji su se vratili sa pozajmica, ovo bi zaista trebalo da bude burno transfer leto u Kobhamu.

Čelsi startuje za vikend u PL, rival je Everton sa legendom "Plavaca", Lampardom na klupi, AdmiralBet nudi odlične kvote na premijerne mečeve u najjačoj ligi na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke