Čelsi želi Liverpulovog "mađioničara"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 23.06.2022.
22:29
Izvor: Sportske.net

Imaju li "plavci" ponudu koja se ne odbija?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

U Čelsiju se tokom maja i juna meseca promenila kompletna vlasnička struktura. 

Krajem maja je potvrđeno da je Tod Boli otkupio prava na klub sa "Stamford Bridža" što je značilo i konačni rastanak Romana Abamoviča sa klubom iz Londona posle neverovatnih 20 godina. 

Pre par dana smo dobili i potvrdu da će Marina Granovskaja, ranije nego što smo očekivali, napustiti klub u kojem je imala funkciju sportskog direktora. 

Sam Ted Boli će privremeno obavljati ovu bitnu funkciju u sportskom sektor dok "plavci" ne nađu idealnog čoveka za odgovornu poziciju. A engleski mediji pišu kako Amerikanac žarko želi Majkla Edvardsa!

Transfer-guru Liverpula je najavio kako želi pauzu, ne bi li se posvetio svojoj porodici. 

Edvards je preuzeo funkciju sportskog direktora u sezoni 2016/2017 i "procvat" kluba sa "Enfilda" je mogao da počne. U sezonama koje su sledile dovedeni su igrači poput Alisona, Robertsona, Van Dajka, Matipa, Vajnalduma, Fabinja, Tijaga, Žote, Salaha, Dijaza.. Prodat je Kutinjo za neverovatnih 150 miliona evra a sazdan je tim koji se prošle sezone borio za kvadrupl trofeja. 

Za Edvardsa je pored Čelsija zainteresovan i Mančester Junajted, jasno da bi jedino "nepristojna" ponuda ubedila Engleza da odustane od planirane pauze. "Plavci" su "skautirali" i Pola Mičela, ali je sportski direktor Monaka potvrđen na kormilu "kneževa" i tokom naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak