Čelsijev savršeni kraj prelaznog roka? Dva ogromna pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
10:31
Izvor: Sportske.net

Hoće li posle Lukaku evropski šampion kupiti još dva strašna igrača?

EPA-EFE/Susan Vera / POOL
EPA-EFE/Susan Vera / POOL

Povezane vesti

Čelsi će danas završiti jedan ili dva posla. Ono što je izvesno da za oko 30 miliona evra Kurt Zuma odlazi u Vest Hem već danas je na lekarskim pregledima, pa će praktično Tuhel za dva štopera Tomorija i Zumu naplatio 60 miliona evra. 

To će biti uloženo u Žila Kundea mada je Sevilja demantovala da je dogovor postignut, ali engleski mediji i dalje tvrde da je dogovor postignut i da će Andalužanima biti plaćeno 55 miliona evra za Francuza.

Videćemo ima li vremena da se završi transfer, ali sigurno da Tuhel neće dozvoliti da u sezonu uđe bez još jednog defanzivca.

Samo to nije sve, priča se da će do kraja biti sklopljen dogovor sa Atletikom oko Saula Nigeza. Naime, situacija je sledeća, Čelsi je raspoložen za pozajmicu da otkupom, ali Madriđani traže obavezan otkup, ako njihov fudbaler odigra dovoljan broj mečeva.

Tu se klubovi sudaraju, Simeone želi da se oslobodi španskog reprezentativca jer neće lošu atmosferu u svlačionici, to je Atletikova najveća snaga.

"Plavci" bi mogli da sakupe i novac prodajom Hadsona-Odoija koji je meta Rome, posle Ejbrahama žele još jednog talentovanog igrača "Plavaca". 

Do kraja su četiri dana, Čelsi mora brzo da deluje, ali čini se da će šampion Evrope dobiti par pojačanja i još jači tim koji ima zadatak da prekine Sitijevu dominaciju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke