Cena za Mbapea? Evo koliko mora da plati Real i deluje kao naučna fantastika!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
09:30
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo kraj pregovora?

@PSG_English
@PSG_English

Povezane vesti

Španski mediji vrše pritisak i dalje se govori o odbijanju Parižana da pregovaraju oko Mbapea, a listovi navode da je iz Pariza stigla poruka da ne mogu da puste napadača ispod određene cene.

"Ako, Kilijan želi da ode, otići će, ali mi ne možemo da ga prodamo ispod onoga što smo platili. Ponašanje Reala je nekorektno, nemaju poštovanja, krše sva pravila", bio je oštar Brazilac, iako se Real čuvao da ne naljuti "Svece".

Ako je ovo što Leonardo priča tačno, transfer bi koštao najmanje 180 miliona evra. "AS" tvrdi da je ponuda od 160 miliona takva da o njoj Al-Kelaifi neće razgovarati, a da bi Mbapea pustili za 200 miliona što Real nema.

"Prljavi rat oko Mbapea", piše "Sport" koji čak diže ponudu do novca koji je plaćen za Nejmara, dakle 222 miliona evra. Inače, Real je ostao miran, ne oglašavaju se, neće platiti više od pomenutih 150 miliona plus bonuse, ako PSŽ odbije, sačekaće sledeće leto. Oni su obećali Mbapeu da će ga dovesti, i uvereni su da je pravo rešenje i da silno želi da igra za "Los Blankose" pošto je odbio šest ponuda od Parižana. 

Ono što daje nadu Perezu su informacije da PSŽ traži zamenu za Mbapea, da se sada pominje Levandovski i da su odustali od Ronalda koji sada ima samo ponudu Sitija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tipico.Tipico
Thursday, 26.08.2021
10:04

Ako zaista žele tog igrača, mogu se dogovoriti oba kluba. Real nudi 160. miliona eura, a Paris trazi 180. miliona. Eto problem je u 20. miliona eu. Neka Real proda nekog od svojih igrača u narednih 7.dana za više od 20.miliona i taj novac dodaju na već poslatu ponudu PSZ. Lako je izvodljivo rešenje ako su ozbiljni ? ili su sve ovo igre menadžera i agenata…