Ciljevi Voše se ne menjaju, Đorđević najavljuje pojačanja

Autor: Nemanja Janošev
petak 04.06.2021.
14:36
Izvor: Sportske.net

Posvećeno na novom zadatku.

Sportske.net/Nemanja Janošev
Sportske.net/Nemanja Janošev

Povezane vesti

Novi trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević kazao je da će se klub potruditi da nadoknadi odlaske pojedinih igrača, te da će se njegova filozofija zasnivati na disciplini.

Đorđević je na klupu stigao iz Radnika, zamenivši Nenada Lalatovića. Čeka ga težak zadatak jer je brojnim nosiocima igre isticao ugovor i oni su napustili Vojvodinu.

"Ostali smo bez nekih bitnih fudbalera, ali imamo maksimalnu podršku od članova uprave kluba na putu ka formiranju novog tima. Momci koji su ostali imaju zavidan kvalitet, trudimo se da dovedemo i nekoliko novajlija i da onda, zajedničkim snagama, krenemo ka ostvarivanju ambicioznih planova. Znamo šta želimo, ciljevi ekipe neće se menjati, jer to je Vojvodina, klub koji uvek ima želju da bude u samom vrhu srpskog fubala. Istina je da će nam otežavajuću okolnost predstavljati to što tek sastavljamo ekipu i u hodu rešavamo neke stvari, ali sam optimista i ubeđen sam da će na kraju čitav posao koji danas radimo, da dosese željeni rezultat", rekao je Đorđević za novosadski "Dnevnik".

Kako su Sportske.net već pisale, Vojvodina će raditi na tome da pojača napad, ali i odbranu koja je oslabljena odlascima pouzdanih Slavka Bralića i Siniše Saničanina.

"Pre svega, moraćemo da dovedemo barem dvojicu štopera, koliko vidim, moglo bi da nam zaškripi i na poziciji desnog beka, a neophodan će nam biti i jedan brzi napadač. To je neki minimum zahteva koji sam izneo sportskom direktoru Ljubiši Dunđerskom i članovim UO. Klubovi će u toku narednih dana da počnu lagano da pale motore i idealno bi bilo da već na početku priprema imamo na okupu okosnicu tima za novu sezonu. Zbog toga ovih dana radimo svakodnevno, uostalom, takav nam je posao. Optimista sam, verujem u snagu samog kluba, siguran sam da ciljevi koje smo postavili nisu neostvarivi i da naši budući rezultati moraju da budu takvi da zasluže poštovanje navijača i grada Novog Sada. Potrebno će nam biti jedino malo strpljenja kod svih, taman dok sve ne dovedemo u sklad", naveo je Đorđević.

Vojvodina pripreme za naredne sezone počinje naredne sedmice u sredu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke