Cirkus - Barsa se oprostila od trija, a onda ipak samo sa jednim?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 30.06.2024.
17:45
Izvor: Sportske.net

Katalonci objavili pa prepravili.

EPA-EFE/TONI ALBIR
EPA-EFE/TONI ALBIR

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona baš ume da neprijatno iznenadi svoje navijače i pratioce na društvenim mrežama.

Katalonci su danas objavili da Markos Alonso, Žoao Feliks i Žoao Kanselo napuštaju klub, ali su ubrzo prepravili svoje objave. 

Zna se da Kanselu i Feliksu danas zvanično ističu pozajmice iz Mančester sitija i Atletiko Madrida, te da bi zvanično i trebalo da se Barsa "oprosti" od njih, što je i učinila, pa obrisala.

Barselona je razmaku od nekoliko minuta objavila zahvalnice Markosu Alonsu, Feliksu i Kanselu, da bi potom obrisla poslednje dve, te je oproštaj dobio samo Markos Alonso. 

Izvori navode da Barselona bez obzira na zvanični kraj pozajmica i dalje traži način da zadrži i Kansela i Feliksa, ali nije poznato da li je to razlog što su objave obrisane.

Zna se da i Feliksa i Kansela zastupa Žorž Mendeš koji čini sve da pronađe rešenje sa Atletiko Madridom i Mančester sitijem da svoje klijente ostavi u Barseloni.

Katalonci imaju finansijskih problema i za njih bi najbolje rešenje bio produžetak pozajmica do leta 2025. godine.

Treba dodati i to da kapitenu Serhiju Robertu takođe večeras ističe ugovor, ali da se on uopšte nije pominjao danas i da nije poznato da li će dobiti novi ugovor, pošto su te glasine "utihnule" kada je Ćavi Ernandes dobio otkaz...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke