Čitav red se stvorio za Ivana Ilića - Srbin može da bira, ali cena nije mala!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.06.2022.
19:11
Izvor: Sportske.net

Gde će se obresti novopečeni reprezentativac Srbije?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i vezista Verone Ivan Ilić zanimljiv je brojnim evropskim ekipama.

Da njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo, pokazala su minula interesovanja Borusije iz Dortmunda i Lacija koji je prema informacijama italijanskih medija uspostavio ozbiljniji kontakt sa srpskim veznim fudbalerom i ponudio mu četvorogodšnju saradnju uz platu od 1.500.000 evra po sezoni.  

Ali, kako još ništa nije zvanično prihvaćeno, pojavljuju se nova imena koja bi želela da ga privole. Sa svojom 21 godinom, Ivan Ilić je jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji u Italiji i nije bilo teško uočiti ga imajući u vidu odlične partije. Priča se da je Atalanta umešala svoje prste, tu je i Olimpik Lion, a od danas je "Mundo Deportivo" najavio španski rat između Sevilje i Atletiko Madrida za bivšeg igrača Crvene zvezde. Dakle, pravi red pojavio se za centralnog vezno fudbalera.

Međutim, kako je interesovanje veće, tako je i cena porasla. Veruje se da Verona neće pristati za svotu nižu od 25.000.000 evra, što može da "rastera" pojedine ekipe. Ono što je takođe interesantno jeste da Mančester siti ima pravo preče kupovine Ivana Ilića ovog leta, ali za sada nema indicija da će se to dogoditi.

Podsećamo, Ivan Ilić je zajedno sa bratom Lukom prešao iz Crvene zvezde u Mančester siti još 2017. godine. Obojica su potom prosleđeni na brojne pozajmice, a nakon dve zaredom u Veroni, klub sa stadiona "Mark Antonio Bentegodi" otkupio ga je prošlog leta za 7.500.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke