Čolo će svoje isterati do kraja - Najskuplji "jorgandžija" na prodaju!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 03.11.2022.
23:30
Izvor: Sportske.net

Neslaganje i više nego očigledno.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Već sada možemo reći kako Atletiko Madrid igra jednu od najslabijih sezona pod Simeoneom. 

"Jorgandžije" su ispale u grupnoj fazi Ligi šampiona, završili su kao četvrti u svojoj grupi tako da Evropu neće igrati ni u Ligi Evrope. U Španiji su treći, ali već posle 12 kola imaju veliki deficit u odnosu na Real Madrid i Barselonu. 

Španci pominju da bi po kraju sezone moglo da dođe do rastanka sa Simeoneom, ali je verovatnije da će Argentinac "preživeti". Što bi mogao da "plati" Žoao Feliks. 

Tamošnji mediji pišu kako je najskuplji igrač u istoriji Atletiko Madrida na transfer listu i kako su već otvoreni pregovori sa Barselonom, ni manje ni više! 

Podsetimo, Portugalac je pre tri leta plaćen neverovatnih 120 miliona evra, ali je tokom ove sezone pao u drugi plan zbog tvrdoglavosti svog trenera. Feliks je izgubio mesto startera, ponekad i odgleda ceo meč sa klupe, ali kada uđe evidentno je da bivši igrač Benfike pravi razliku. 

Ostaje da se vidi šta će biti sa njim, njegov ugovor sa "jorgandžijama" traje do 2026. godine. Jasno da interesenata ima, ali teško da Atletiko može računati na povraćaj uloženog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke