Čolo Simeone sprema novu "zlatnu koku", odbijeno Čelsijevih 40.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
petak 12.07.2024.
08:30
Izvor: Sportske.net

Atletiko ni da čuje...

EPA-EFE/Jesus Diges
EPA-EFE/Jesus Diges

Povezane vesti

Memfis Depaj je napustio Atletiko Madrid, sve glasnije se šuška i o odlasku Alvara Morate, ali čini se da Dijego Simeone ne brine kada je u pitanju konkurencija u napadu "jorgandžija" naredne sezone.

Španski mediji pišu da bi priliku na najvećoj sceni mogao da dobije Samu Omorodion (20) koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Alavesu.

Španski napadač nigerijskih korena ostavio je odličan utisak u Baskiji gde je na 35 nastupa postigao i devet golova, te tako sebe preporučio ne samo Simeoneu, već i selektoru olimpijske reprezentacije Španije čiji je deo i postao.

Na kvalitete Omorodiona nije ostao imun ni Čelsi koji je ovog leta poslao ponudu vrednu 40.000.000 evra, ali je Atletiko odbio jer ga vidi kao bitnog člana ekipe već u predstojećoj sezoni.

"Jorgandžije" su za njega proteklog leta Granadi platile 6.000.000 evra, sada im je na stolu skoro sedam puta više novca, međutim u klubu ne žele da se odreknu fudbalera rođenog u španskoj enklavi Melilji na severu Afrike.

Nastup na Olimpijskim igrama u Parizu mogao bi da odloži njegovu integraciju u tim Madriđana, ali za očekivati je da dobije šansu uzevši u obzir napornu sezonu koja očekuje Atletiko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke