Čolovi problemi sa napadačima, sto miliona evra rešava sve?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 05.04.2021.
14:10
Izvor: Sportske.net

Ko će davati golove naredne sezone.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Atletiko Madrid je pre dva meseca delovao kao siguran osvajač Primere, sada se situacija okrenula za 180 stepeni. 

"Jorgandžije" su poražene od Sevilje što znači da su sada na samo tri boda razlike u odnosu na Real a ako Barsa slavi večeras protiv Valjadolida onda Katalonci dolaze samo na bod razlike. Ostaće još devet kola do kraja. 

Iako je sezona itekako neizvesna i zahteva nepodeljenu pažnju, sportski direktor Berta već pravi želje za naredni prelazni rok. Prioritet jeste napadač. 

Luis Suarez je odličan ove sezone, bivši igrač Barse je dao 19 golova u Primeri. Ispred Pistolera je samo Mesi koji ima 23 gola. Kada Suareza nema na terenu, nema ni napada Atletika. Problem jeste nedostatak alternative, stigao je Dembele na pozajmicu, ali sumnjamo da će "jorgandžije" uplatiti 33.5 miliona evra Lionu kako bi osigurali potpuno transfer. 

Sa druge strane i Suarez ima klauzulu koja mu omogućava da Atletiko napusti posle jedne sezone (ugovor mu traje do juna 2020. godine). Morata jeste na pozajmici u Juventusu, ali male su šanse da se Španac vrati po ko zna koji put u Madrid. Marka prenosi da "jorgandžije" žele Đerarda Morena. 

Fudbaler Viljareala je takođe postigao 19 golova kao i Suarez, problem pravi njegova klauzula koja iznosi 100 miliona evra. Predsednik "žute podmornice" je potvrdio klauzulu 28-godišnjaka, ali je i izrazio nadu za ostankom Morena u klubu i posle EP. Biće to teška letnja bitka, prvo "jorgandžije" moraju stati sa nepovoljnim rezultatima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 05.04.2021
15:05

Niko normalan nece dati te pare. Ima 28 godina, nema ni blizu produktivne sezpne da garantuje 20+ sezona svake sezone... Bolje da Aguera dovedu za dzabe i kombinuju njega i Suareza