Crveno-crna revolucija, Milan će se se prezivati na "ić", ovo se nikada nije desilo!

Autor: Boris Jovanović
subota 20.03.2021.
09:53
Izvor: Sportske.net

Milan sprema pravi "bum", ex-YU u malom, ko će predstavljati Srbiju?

Spada/LaPresse via AP
Spada/LaPresse via AP

Povezane vesti

U Milanu su eliminisani iz Evrope, ostao je jedan front, Serija A, titula je realno daleko i sada je samo jedan cilj, sačuvati mesto u top 4 i posle sedam godina se vratiti u Ligu Šampiona.

Jasno, bez tog novca od Evrope, stvari bi se pomerile na početnu poziciju, nekolikoi koraka u nazad, zbog toga treba pobeđivati, već ovog vikenda gostuju Fiorentini, gde neće biti lako, pogotovo jer ih čeka prva želja, Dušan Vlahović.

Srbin je jedan od najviše traženih igrača na Apeninima, legenda Milana Roberto Donadoni kaže da klub sve mora da učini kako bi uzeo Srbina. Fiorentina se predomislila, pristaje na Vlahovićeve uslove, da mu praktično triplira platu, ali Milan jeste izazov.

Rastao bi uz svog idola Ibrahinovića koji će ostati još jednu sezonu, a Milan planira još jednog igrača sa Balkana. U pitanju je Vlašić, momak koji se svojevremeno iz Hajduka preselio u PL, Everton ga nije istrpeo, zaigrao je u CSKA i sada je na meti "Rosonera". U Rusiji igra odlično, Nikola Vlašić je mlađi brat legendarne atletičarke Branke Vlašić, iako je vezista, dao je 29 golova za dve godine u Rusiji što je zaista podatak za veliko poštovanje. Navijači "Armejaca" su ga proglasili za igrača godine, standardni je reprezentativac Hrvatske, a navodno Rusi bi ga pustili za oko 30 miliona evra.

Ibrahimović, Vlahović, Vlašić, možda i ako ostane Krunić, "Gazeta" danas sa pravom kaže da bi Milan mogao da se nazove Milanić, s obzirom na broj igrača iz bivše Jugoslavije, ili bolje rečeno poreklom sa ovih prostora. 

Kada je Donaruma u pitanju i dalje nema dogovora sa Rajolom, u slučaju da Điđo ipak ode, što je malo verovatno, jer je njegova želja da ostane, prva meta bi bio odlični Huan Muso, Argentinac iz Udinezea, koga želi i gradski rival Inter. Uz njega pominje se i Audero, nekada treći golman Juventusa, momak iz Indonezije koji brani za Sampdoriju. Emil Audero je inače po majci Italijan, i po njoj i nosi prezime, a branio je za mladu reprezentaciju Italije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke