Čuješ li, Kristijano? Važan savet Runija!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 26.08.2021.
21:38
Izvor: Sportske.net

Da li će čuti ove reči?

EPA/Magi Haroun
EPA/Magi Haroun

Povezane vesti

Nekadašnji as Mančester junajteda Vejn Runi prokomentarisao je mogućnost da njegov bivši saigrač Kristijano Ronaldo pređe u Mančester siti, istakavši da lično to ne bi učinio.

Prelazak Ronalda u Siti je sve bliže, a Portugalčev agent Horhe Mendeš uveliko radi na ovom transferu.

Iz Runijevog ugla, ovaj transfer nije zamisliv, jedino ukoliko finansije uzmu maha.

"Mislim da je Ronaldo ostavio dubok trag u Junajtedu i znam koliko je ponosan kao čovek i fudbaler. Ne mogu da zamislim da pojača Siti, ali to je fudbal i nikad se ne zna", rekao je Runi.

Dodao je da Ronaldo ne bi trebalo da se vodi finansijskim motivima u odluci da pređe u Siti i da je prema njegovom mišljenju verovatnije da pređe u PSŽ.

"Bilo je primera koji su posle Junajteda prelazili u Siti, ali niko nije bio na Ronaldovom nivou. Pre svih, Peter Šmajhel i Endi Kol, ali ne vidim da je za njega to opcija u ovom trenutku", kazao je Runi.

Istakao je da bi Ronaldo iskljčivo zbog finansija mogao da se odluči za Siti.

"Neki bi zbog motiva te vrste zaigrali za rivalski klub, ali za mene to nikad nije bila opcija", rekao je Runi koji je u prošlosti izjavio da nikada ne bi za igrao za Siti i Liverpul.

Podsetimo, Ronaldo ima ugovor sa Juventusom do narednog leta i italijanski velikan na sve načine pokušava da ga se reši kako ga ne bi izgubio besplatno za 10 meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke