Curi iz Realove svlačionice, kakva uvreda za Jovića i ostale napadače!?

Autor: Boris Jovanović
utorak 27.07.2021.
08:58
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo baš istina...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

U Realu nema promena kada je prelazni rok u pitanju. Naime, prema informacijama iz Madrida, Anćeloti je pomenuo Perezu da bi Rišarlison koga je trenirao u Evertonu bio odlično pojačanje, ali to je nemoguća misija.

Jer, "Karamele" za Brazilca traže oko 90 miliona evra, verovatno ga ni tada ne bi pustili, ovo je cena za odvraćanje drugih klubova.

Ostaje da se vidi posle izvesnog odlaska Varana, šta je rešenje za odbranu, sada moraju da dovedu štopera, vrti se veliki broj imena, Pau Tores koji je na OI, fudbaler Viljareala, kao i još par igrača iz španske lige, recimo Kunde ili Dijego Karlos iz Sevilje, no to su nagađanja. Navodno je ponuda upućena i Kjeliniju koji je slobodan igrač, ali on čeka dogovor sa Juventusom u kome želi da završi karijeru.

Ipak, glavna tema je priča iz poznate emisije "Ćiringito" koja se bavi uglavnom govorkanjima, insajd informacijama i detaljima koji cure iz Realove svlačionice.

Tema je bio Garet Bejl.

Kako tvrde iz ovog medija, ništa se nije promenilo, on je u korektnim odnosima sa Anćelotijem, ništa više od toga. Vratio se u klub, trenira dobro, kontakte sa saigračima i dalje održava na minimumu.

"Njegov mentalni sklop je isti, hladan je, ne može mu se zameriti da ne trenira dobro, ali odmah posle treninga ide kući da igra golf", rekao je jedan od učesnika emisije.

On je zatim dodao navodnu informaciju koju ima od neimenovanog igrača Reala, jasno krio je svoj izvor.

"Taj igrač kaže da je situacija u napadu Reala takva da je Bejl na 50% daleko bolji od svih napadača koje imaju", 

Ne znamo da li se odnosi na Benzemu, ali svakako, ako je ovo istina, jasno je da u ekipi nema baš mnogo razumevanja, niti tim ima visoko mišljenje o Joviću, Rodrigu, Marijanu Dijazu, verovatno i Asensiju koji je zauzeo Bejlovo mesto. 

Videćemo da li i Anćeloti misli isto, priča se, da ako ne dođe Mbape, pokušaće sa 4-1-3-2, a uz Benzemu će u napadu igrati Bejl...

Bilo kako bilo, situacija za sada par nedelja pred start šampionata Španije ne izgleda dobro. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke