Da je greška - teško, novi Salcburgov biser je Benjamin Šeško! Velikani spremili milione...

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.08.2022.
12:26
Izvor: Sportske.net

Slovenac bi mogao da bude novi veliki izlazni transfer Red Bul korporacije.

EPA-EFE/Philipp Guelland
EPA-EFE/Philipp Guelland

Povezane vesti

Nova "zlatna koka" Red Bul korporacije u svetu fudbalu mogla bi da bude Benjamin Šeško (19).

Supertalentovani Slovenac je u sistemu "bikova" već tri godine, prošle sezone postigao je 10 golova, na početku nove već dva i odličnim nastupima privukao pažnju evropskih velikana.

Slovenački Sport klub saznaje da je Šeškov agent otputovao kako bi se sastao sa novim vlasnikom Čelsija lično Todom Boelijem, koji u ovom trenutku obavlja i funkciju sportskog direktora kluba dok se ne pronađe novi.

Šeškove igre pomno prati i Mančester junajted, mnogi ga porede sa Erlingom Halandom koji je izrastao u planetarnu zvezdu, a spominje se i potencijalno obeštećenje od 17.000.000 funti.

Što Englezima sasvim sigurno neće biti problem, ako je slovenački napadač pravo rešenje.

Na terenu deluje sjajno, ima visinu od 195 cm i odličnu tehniku, koju je i prikazao protiv Liverpula u prijateljskom susretu kada je pravio velike probleme i postigao jedini pogodak u trijumfu Austrijanaca.

Očekuje se da aktuelna sezona u Admiral Bundesligi i Ligi šampiona bude ta koja će ga "prodati" verovatno u neku od pet najjačih evropskih liga, od čega će Salcburg ponovo zaraditi višesturko više od 2.500.000 miliona evra, koliko je plaćen Domžaleu leta 2019. godine.

Sa njim ili bez njega u timu, Čelsi je i dalje favorit iz "senke" za osvajanje Premijer lige. Ukoliko verujete u "plavce", AdmiralBet nudi sjajnu kvotu 3.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke