Da li će Čelsijevi navijači zbog ovoga zamrzeti Sarija?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 29.11.2018.
23:54
Izvor: Sportske.net

"Plavci" bi mogli da ostanu bez fantastičnog igrača.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mauricio Sari je mnogo puta u toku ove sezone oduševio navijače Čelsija. Oni su ga odmah prihvatili, a rezultati su bili stvarno neočekivani.

Odmah su navijači londonskog tima videli zašto je toliko bio popularan u Italiji dok je bio trener Napolija. Ipak, ova odluka bi mogla da baci senku na njegov dosadašnji učinak na klupi "Plavaca".

Možda se mnogi ne slažu sa odlukama poput forsiranja Davida Luiza, postavljanje Kantea napred kako bi Žoržinjo igrao na njegovoj poziciji, ali ukoliko Čelsi proda mladog Hadsona Odoija, to bi mu definitivno bila velika greška i teško da bi mu navijači ikada oprostili.

Hadson Odoi je jedan od najboljih mladih fudbalera na svetu. Osamnaestogodišnji napadač je od malena u Čelsiju, a mnogi smatraju da je on "najfiniji dijamant" iz njihove prebogate akademije.

Arsenalov Ektor Beljerin će sigurno pamtiti meč u Dablinu, jeste to bila prijateljska utakmica, ali kakav meč je odigrao Odoi, to je za prepričavanje. Svi su mislili da će ovo biti sezona gde će osamnaestogodišnjak zablistati u dresu Čelsija. Sari mu je dao šansu u Komjuniti šildu protiv Mančester sitija, ali nakon toga Odoi kao da ne postoji.

Brojni klubovi su zainteresovani za ovog mladića, a Bajern ga želi u svom timu po svaku cenu. Nemački tim je ponudio petogodišnji ugovor mladom napadaču, a on ozbiljno razmišlja o odlasku.

Još od te utakmice sa Sitijem, Odoi je do večeras odigrao samo 35 minuta, i to u Ligi Evrope, ulazio je dva puta kao izmena protiv BATE-a. odoi nije zadovoljan, a možda to na kraju dovede do toga da napusti klub.

Sari je objasnio da Odoi ima još dosta da napreduje, pogotovo kada je u pitanju defanziva. Takođe, trener Čelsija je istakao da bi morao da poradi i na kretnji bez lopte, a navodno trenutno za njega nema mesta, jer kako Sari kaže, on ima 28 igrača kojima mora da pruži šansu.

Da li će Čelsi možda poslati Odoija na pozajmicu u januaru, da li će možda Odoi napustiti klub poput Sanča i otići u Bundesligu, i da li bi navijači oprostili Sariju da izgube ovako talentovanog igrača kakav je Hadson Odoi?



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 30.11.2018
18:36

Odoi je vec sad bolji od Williana,treba da igra.. a mec protiv PAOK-a nije slucajnost jer je i u predsezoni briljirao! A i protiv Sitija u community shileduje imao potez kada je Walker pao na zadnjicu. Ja mislim da vec sad treba da bude starter a da mu je zamjena Pedro a WIllian tribine

avatar
djalaaa92@
Friday, 30.11.2018
15:28

Njega ne smemo da prodamo nikako, decko je veliki talenat i potencijal i mislim da mu treba pruziti sansu vec ove sezone. Ako njega prodamo, a ostavimo neke igrace koji vise nisu dorasli da igraju ni za Fulam, necu sad da nabrajam ali ima ih dosta onda ne vidim neki napredak i nikad necemo biti u samom vrhu, isto mislim i za Rubena Loftus Cika koji u najmanju ruku nije nista losiji od Kovacica.

avatar
brekbaCh1
Friday, 30.11.2018
13:25

Mali nece nigde.

avatar
Dax89
Friday, 30.11.2018
10:19

Ne, ne i ne.... Ne smije Chelsea napraviti ponovo istu gresku kao sa Salahom, Lukakuom, De Bruinom.... Odoi je sinoc odigrao fantasticno. Naravno ima tu jos dosta da se radi, ali dati mu priliku, pa i u vidu pozajmice i imati ce odlicnog igraca za izvjesno vrjeme. Loftus sinoc odlican i ne vidim po cemu je to Kovacic ispred njega u postavi, kada se krece ko sjena i nema neke vele koristi od njega.

avatar
Barcelonista
Friday, 30.11.2018
06:02

Ma nije Sari lud, zna on kakakv ce igrac bit taj mali. A i on bi mogao malo da primiri, 18 mu je tek, ok, malo igra to je cinjenica ali strpljenja decko, strpljeeeeeenja! :-D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 30.11.2018
05:54

Ovaj momak je blago i ne sme se pustit ni pod koju cenu. Ono sto je on uradio protiv PAOK-a, Vilijan nije uradio za citavu sezonu. Zato apsolutno zasluzuje sansu i bilo bi svetogrdje prodati ga!

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 30.11.2018
02:29

Dečko je vanserijski talenat, budući igrač svetske klase. Čelsi ne sme sebi da dopusti da ga proda, što zbog ogromnog talenta što zbog činjenice da je Englez. A Čelsi godinama kuburi sa brojem domaćih igrača u timu.

avatar
NikkiCFC
Friday, 30.11.2018
19:27

Svaki put kad primi loptu ja sam uzbudjen kao da gledam Ronaldinja iz 2004.

avatar
damjan89
Friday, 30.11.2018
01:38

Znaci njega ne smeju da prodaju ni za bilo koje pare! Skoro je napunio 18, ima ugovor jos godinu i po, produziti ga na 5 i poslati na kaljenje naredne 2 sezone, veoma lako moze postati zamena za Azara, uz Sanca ubedljivo najtalentovaniji Englez.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 30.11.2018
01:32

Bio je povredjen dugo, tek treba da udje u pun pogon.

avatar
architect_santi19
Friday, 30.11.2018
01:27

decko stvarno kida...mora da poradi na defanzivi??eeeej, pa momak ima 18 godina, poradice na cemu god da treba, samo mu treba i sansa da igra...cenim da timovima poput fulama i slicnih sa slabijom odbranom moze da pravi dar mar na utakmicama...poput Nelsona i Sanca, i ovaj mali je bukvalno brutalan....

avatar
NikkiCFC
Friday, 30.11.2018
19:26

Bas je Baljerina razvalio na pripremama.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 02.12.2018
00:00

Njega sam pomenuo zato sto je najpoznatiji igrac koga je razvalio. Ne znam sta se brecas.

avatar
architect_santi19
Saturday, 01.12.2018
20:38

Kakav si ti kompleksas prijatelju... Razvalio je on mnogo vise ljudi od Beljerina koji se raspadao na tim pripremama (na kojim ste usput izgubili tu utakmicu)... Ali ti si video na mojoj slici Santijevu sliku,primetio si da navijam za Arsenal, pa ajde da me potkacis malo... Cccc....
Valjda si jos dosta mlad, pa ti je bitnije da mrzis tudje klubove i navijace, nego da volis i navijas za taj svoj Celsi koji si odabrao, i koji ima jos dosta da osvaja da bi stigao Arsenal koji toliko ne volis...
Ja sam samo prokomentarisao da bi bilo steta da prodate ovog malog, jer je jedan od retkih koji i vredi u tom klubu, ali si ti odmah nasao da se pravis vazan kako je on razvalio Beljerina, sto nema nikakve veze sa ovom vescu...Stvarno se vidi da si plavac! :D

avatar
Bratuska_Blueboy
Friday, 30.11.2018
01:26

Nikako ne smeju da ga prodaju ni po koju cenu... cak je pitanje dal i na pozajmicu da ga salju...malom samo treba vise prostora

avatar
Stevan Mikša
Friday, 30.11.2018
01:13

Da ga prodaju nece sigurno.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 30.11.2018
17:24

Stomatolog nisi bio los u Slagalici, mada je i onaj matorac opasan igrac.

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 01.12.2018
00:56

Hahaha, Srdjan je pre par godina drugo mesto osvojio. Redovno je u kvizovima. Mnogo je bolji bio. Hvala! :D