San ili java - Modrić u Dinamu, Rakitić u Hajduku?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 17.04.2024.
13:45
Izvor: Sportske.net

Sve je moguće.

Beta/AP Photo/Tony Gutierrez
Beta/AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

Ivan Perišić se ove zime vratio u Hajduk iz Splita, Dinamo sanja o povratku Luke Modrića, a još jedna velika zvezda hrvatskog fudbala Ivan Rakitić možda bi mogao da dođe u HNL.

Nekadašnji prvak Evrope sa Barselonom, dvostruki osvajač Lige Evrope sa Seviljom, nije isključio mogućnost da zaigra za splitski Hajduk.

Raktić je rođen pre 36 godina u Švajcarskoj, ali je poreklom iz Dalmacije i veliki je navijač kluba sa "Poljuda", a nikada u karijeri nije igrao za Splićane. Sada je fudbaler Al Šababa iz Saudijske Arabije.

"Drugi se vraćaju, ali ja onde nisam nikad bio. Split je moj grad, Hajduk je uvek uz mene, tu su moj kum, moji prijatelji i moja veza s Hajdukom je posebna. Nikad se ne zna što će biti. Sad kad sam došao u Al Šabab, možda malo teže, ali nikad se ne zna", rekao je Rakitić za "Zagreb info" i raspalio maštu navijača.

On je prokomentarisao i bombastične najave da bi Luka Modrić mogao da se vrati u Dinamo.

"To će najbolje znati Luka, svaki njegov potez biće dobro promišljen i dobar. Ne sumnjam da on zna što treba. Jasno je da bi to bilo fantastično za hrvatski fudbal. Ako tako bude, bilo bi lepo da ga svi dočekamo u Zagrebu. Moju podršku ima", otkrio je Rakitić.

Raktić i Modrić zajedno u HNL-u zvuči kao naučna fantastika, ali sve je moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke