Da li je besan ili ne, Kejn jedva čeka da ode!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.08.2021.
12:09
Izvor: Sportske.net

Hari Kejn se ne oseća više dobro u Totenhemu.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Veliki je uspon Harija Kejna poslednjih nekoliko godina, izrastao je u napadača od koga sigurno možete očekivati golove, nije "čudo jedne sezone", kako to nazivaju Englezi. 

Ovaj napadač briljira gde god da se pojavi, veoma je opasan po gol protivnika i spada u rang najboljih napadača na svetu. 

Zbog toga je vreme da napusti Totenhem, trebaju mu trofeji, najveći uspesi mu se zasnivaju na Top 4 Premijer lige, a i u tome nije toliko uspešan. 

Kejn bi mogao u Mančester siti, jasna je namera tog kluba da ga dovede, ali Totenhem pravi probleme, traže previše, mašu ugovorom Harija Kejna koji važi do 2024. godine, jasno je da će "opelješiti" vlasnike "Građana" ukoliko dođe do transfera. 

Pita se nešto i Hari Kejn koji baš želi u redove Mančester sitija, motiva mu ponestaje u Totenhemu, a današnji događaj je svima to stavio do znanja. 

Kejn se nije pojavio na treningu, iako se radi o velikom profesionalcu, očigledno je da je dobio instrukcije da bi na taj način mogao staviti do znanja Totenhemu da popusti u pregovorima. 

Prelazni rok traje sve do 2. septembra.

Kakve su vaše prognoze za ovogodišnju Premijer ligu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke