Da li je došlo vreme za veliki povratak Luisa Suareza u Englesku?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 20.04.2022.
09:09
Izvor: Sportske.net

I to kod starog priljatelja.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Luis Suarez i Stiven Džerard su u Liveprulu bili kao braća, veliko uzajamno poštovanje i drugarski odnos doveli su ih na korak do osvajanja Premijer lige, ali ih je jedno klizanje koštalo istorijskog uspeha.

Menadžer Aston Vile je pre nekoliko dana za engleske medije govorio o Luisu Suarezu i još jednom podsetio koliko je Urugvajac bio dobar na "Enflidu".

Upravo bi Džerard i Suarez ponovo mogli da sarađuju, ovoga puta Stivi bi bio u ulozi trenera, a Luis njegov igrač u Aston Vili.

Tridesetpetogodišnjem centarforu ugovor sa Atletiko Madridom ističe ovog leta i za očekivati je da će promeniti sredinu jer nema puno prostora kod Čola Simeonea.

Aston Vila će učiniti sve da vrati popularnog "El Pistolera" u Premijer ligu, glavni adut biće Stiven Džerard i njegovo prijateljstvo sa fantastičnim napadačem. Suarez je u Engleskoj proveo tri godine igrajući za Liverpul, bio je ljubimac navijača, a kako i ne bi, kada je na 110 utakmica postigao 69 golova.

Suareza u Birmingemu čeka još jedno poznato lice iz vremena provedenog u Liverpulu, Felipe Kutinjo sa kojim je Urugvajac imao odličnu saradnju na "Enfildu".

Pored Aston Vile, interesovanje za iskusnog špica pokazao je i Inter iz Majamija, član američke MLS lige, ali sve navedeno ukazuje da bi "El Pistolero" radije u Birmingem i "svoju" Premijer ligu.

Večeras se igra veliki derbi Londona između Čelsija i Arsenala. AdmiralBet je pripremio sjajnu ponudu za ovu utakmicu. Posetite njihov sajt i pronađite pravu igru za vas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke