Da li je ovo novi napadač Liverpula?

Autor: Boris Jovanović
subota 08.01.2022.
09:52
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti kupovinu ovog januara, pogotovo ako Belgijanac ode?

Povezane vesti

U Liverpulu ćute, navijači čekaju pojačanja, uvukla se zebnja posle odlaska Salaha i Manea na prvenstvo Afrike. Klop je izrazio nadu da će igrači iz drugog plana iskoristiti šansu, ali sada se priča da bi Origi mogao u Tursku, a da Redsi razmatraju dovođenje novog napadača.

U pitanju je Arnaut Danjuma momak koga se verovatno sećate iz Bornmauta, sada je u Viljarealu, igra odlično, dao je 9 golova u 18 mečeva. Njega su Španci platili 25 miliona evra, prošlog leta i on ima klauzulu od 75 miliona.

Holanđanin je prošao školu PSV, poreklom je iz Nigerije, igrao je u Valvajku i za Briž pre odlaska u Dorset. Nakon dve godine među "Trešnjama", preselio se u Španiju.

Liverpul ga je želeo i prošlog leta, ispustili su ga, sada bi da isprave grešku, testiraće navodno Viljareal sa ponudom od 50 miliona evra. 

Opcije koje se još pominju za napad su Brazilac Entoni iz Ajaksa, Luis Dijaz iz Portoa (koji je preskup i to je više "patka" portugalskih medija), ali kako rekosmo, ako prodaju Origija, sigurno će dovesti napadača.

Koliko vremena ima, pitanje je, videćemo da li će Španci uopšte razmišljati o prodaji Danjume, iako bi moglo da uzmu duplo više novca nego što su ga platili...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke