Da li je ovo rasplet oko Pogbe i kakve veze sa tim ima Liverpul!?

Autor: Boris Jovanović
petak 30.07.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio zaista šokantan rasplet!

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

I dalje nema pomaka u pregovorima oko Pogbe. Mančester Junajted traži 50 miliona evra, Rajola pokušava da završi posao. 

PSŽ želi Francuza, ali mora da se oslobodi nekoliko igrača kako bi dobio prostor za platu veziste Junajteda. Najveći šok jutros izaziva vest da je u slučaju dobre ponude i Di Marija na prodaju. Ipak, malo je verovatno da neko može da priušti Argentina. Što se tiče fudbalera iz drugog plana koje bi Leonardo prodao, zna se, u pitanju su Paredes, Ikardi, Rafinja, Bernat, Erera, ali je problem što svi imaju takve plate da će teško naći bolji angažman.

Sve to vezuje ruke "Svecima", mada postoji mogućnost da jednostavno sačekaju naredno leto i dovedu Pogbu kao slobodnog igrača. On nema ništa protiv da ostane još sezonu u Junajtedu, ali na "Old Trafordu" ne žele da ostanu bez obeštećenja. Problem je što niko neće platiti 50 miliona osim eventualno Parižana, Juventus bi svakako želeo svog bivšeg igrača ali nema novac za njegovu platu.

U međuvremenu odjeknula je vest da je Rajola nudio Pogbu najvećem rivalu Mančester Junajteda Liverpulu. Njima je posle odlaska Vajnalduma potreban još jedan vezni igrač, ali Redsi ne žele sada da ulaze u priču, mada su navodno veoma zainteresovano da narednog leta dovedu Francuza kao slobodnog igrača.

Čak i da sada krenu u ofanzivu, Junajted im nikada ne bi prodao igrača, a videćemo da li bi se, i bez ugovora Pogba usudio da ode na "Enfild", ta granica se retko prelazi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke