Da li je Pep (in)direktno najavio još jedan veliki transfer?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.08.2022.
14:30
Izvor: Sportske.net

Katalonac ponovio svoj stav.

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pep Gvardiola okuplja najbolje igrače oko sebe i iz njih izvlači maksimum, a za to je potrebna i neophodna obostrana želja da budu zajedno.

Mančester siti neće primoravati nijednog igrača da ostane protiv lične volje i to je ponovo podvukao Pep Gvardiola. Ovog leta je pustio, odnosno prodao za adekvatnu ponudu važne članove ekipe Rahima Sterlinga i Gabrijela Žezusa, baš kao što je zimus pustio Ferana Toresa u Barselonu.

Sledeći na ovoj listi mogao bi da bude - Bernardo Silva. O njegovom odlasku u Barselonu priča se nedeljama unazad, problem je što Katalonci nemaju novca, iako je Portugalac maksimalno smanjio svoje uslove za dolazak.

"Ako nekoga forsirate da ostane, a on to ne želi, kako onda možete da izvučete maksimum iz njega? Prelazni rok je otvoren još desetak dana i svašta može da se dogodi. Ako stigne dobra ponuda i igrač izrazi želju da ode, pronaći ćemo rešenje", rekao je Gvardiola.

Gotovo da je Pep direktno uperio prstom u Bernarda, jer nijedan igrač iz trenutnog sastava nije u mislima van "Etihada". 

Videćemo šta nas čeka u poslednjih desetak dana prelaznog roka...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke