Da li je to Zidan javno odškrinuo vrata Ronaldovom povratku?!

Autor: Milovan Longinov
petak 12.03.2021.
14:17
Izvor: Sportske.net

Francuz morao da odgovori na glasine.

EPA/CIRO FUSCO
EPA/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Danas je odjeknulo u Madridu i celoj Španiji - Kristijano Ronald bi mogao da se vrati u "kraljevski" klub, više o tome OVDE.

Glasine su se brzo proširile u svim evropskim medijima, pa je očekivano i Zinedin Zidan morao da je prokomentariše na konferenciji uoči duela sa Elčeom.

"Siguran sam svi dobro znate šta Kristijano Ronaldo znači za Real Madrid. Sve što je uradio za  ovaj klub, koliko su ga ovde svi voleli, njegova dostignuća su bila impresivna i nedostižna. Ipak, on je sada igrač Juventusa i tamo mu ide veoma dobro. Ne mogu više ništa da vam kažem, mnogo toga se priča, ali moramo da pokažemo poštovanje", rekao je Zidan. 

Navijači su već između redova pročitali da Zidan ni u jednom trenutku nije odbacio mogućnost da bi voleo da ima Ronalda u svojoj ekipi. Ne treba zaboraviti da su Zidan i Ronaldo zajedno osvojili tri Lige šampiona od 2016. do 2018. godine, usput su osvojili i sve ostale trofeje.

Ovo je povezano i sa glasinama da je Juventus spreman da se odrekne Ronalda, jer nema novca da ga plaća još godinu dana i da dopusti da ode bez obeštećenja. 

Čeka nas  dugo leto, ali po svemu sudeći, Ronaldo je blizu odlaska, a da li je i blizu povratka u Real Madrid?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 13.03.2021
06:58

Mesi u barseloni i Ronaldo u Realu su prošlost. Gubite vreme na ovakve vesti. Generalno njihovo je prošlo

avatar
Bádr Hari
Friday, 12.03.2021
21:23

To znaci da ja Pera Petrovic zvani Stefi necu vise morati da visim na vestima o Juventusu. :D

avatar
Badr®Hari
Friday, 12.03.2021
17:50

Ma sjajno, složili se Mendeš, izlizani i Alžirac pojmaš, a pita li se šta Perez u tom Realu? Jedva se čovek oslobodio izlizanog, nije platio nego je čak i dobio pare, a ovi komedijaši ga sada zasmejavaju. 😂😂😂