Da li je već gotovo?! Formalnosti dele Džuda Belingema od potpisa leta!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 08.03.2023.
14:32
Izvor: Sportske.net

Transfer leta na pomolu?

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Engleski vezista i fudbaler Borusije Dortmund Džud Belingem najbliži je Liverpulu piše novinar Žak Talbot.

Nije tajna da je Liverpul vrlo zainteresovan za njega i da je Klop veliki poštovalac lika i dela Džuda Belingema. Ali, prepreka do njegovog potpisa nije mala. Iznosiće oko 120.000.000 evra, dok su tu i timovi poput Real Madrida i Mančester sitija.

No, kako piše "Talbot", osoblje Liverpula je praktično uvereno u dolazak Belingema, dok je i okruženje samog britanskog veziste takođe usmereno ka "Enfildu". Čak se priča i da će na leto uslediti samo formalnosti i da će Belingem zadužiti crvenu opremu.

"Mnogi klubovi ga žele, ali svi znamo gde će završiti. Zar ne, Kara", prošle večeri upitao je Tjeri Anri Džejmija Karagera u emisiji "CBS sporta".

Vlasnici kluba Fenvej sports grupa (FSG) priprema, navodno, budžet za transfere od 200.000.000 evra, što bi trebalo da bude dovoljno za Belingema i još jedno ili dva pojačanje. Ali, očekuje se da, još uvek aktuelni vicešampion Evrope, proda pojedine fudbalere i sva zarada od toga mogla bi da bude usmerena na nove regrute.

Konkretno, Nejt Filips bi trebalo da napusti klub. Za njega se interesuje Herta. Žoel Matip bi takođe trebalo da ode, baš kao i rezervni golman Kvivin Keleher. Pominje se čak i odlazak Dijoga Žote što bi bila najveća prodaja, pa bi budžet za transfere mogao da poraste i do preko 250.000.000.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke