Da nema Korone Real bi se sad već hvalio novim velikim pojačanjem!

Autor: Nikola Miloradović
subota 09.05.2020.
10:46
Izvor: Sportske.net

Španski mediji tvrde da bi bez sumnje završili posao.

EPA-EFE/ANGEL DIAZ
EPA-EFE/ANGEL DIAZ

Povezane vesti

Nije tajna da je Eduardo Kamavinga velika želja madridskog Reala.

Mladi Francuz je svojim partijama u dresu Renu skrenuo pažnju velikog broja klubova, ima samo 17 godina i za manje od jedne sezone postao je jedan od ključnih igrača kluba sa "Roažon parka", koji će imati priliku da igra i Ligu šampiona naredne sezone.

Nisu njegove igre promakle najvećim evropskim klubovima, pa tako ni "kraljevskom", koji je ozbiljno zagrizao za mladog fudbalera poreklom iz Angole.

Kako "Marka" tvrdi, da nije pandemije, madridski Real bi već imao potpisanu saradnju sa Kamavingom.

Ovako, zbog prekida sezone, Real će morati da proda nekoliko igrača kako bi sakupio novac za njegovo angažovanje, jer je izvesno da će prekid sezone ostaviti danak i na "Santijago Bernabeu".

Nije otpisano u potpunosti da ga Real ipak angažuje ovog leta, ali je sve jasnije da bi transfer bio već realizovan da je sve išlo svojim tokom.

Real je prethodnih godina umeo i van prelaznih rokova da završava poslove, posebno oko mladih igrača, čini se da bi to i sada bio slučaj.

Ovako, ostaje im da pokušaju da ga angažuju tokom leta, nakon što prodaju nekolicinu prvotimacaa, ali jedno je čini se sigurno, sudbina mladog fudbalera je vezana za Real, ostaje da se vidi da li će sarađivati već od naredne sezone ili će Madriđani možda sačekati još godinu dana.

Baner live stream

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 09.05.2020
13:34

Kako to da real bude u krizi, kad je on pun para, podigo kredit id 579 miliona! Svi kazu da je barca u krizi i da se njoj ne isplacuje TV pravo, barca nema publiku na stadion i tu nema para, barci sponzor ne isplacuje parr, dok svim drugim klubovima se verovatno sve to isplacuje“ posto oni nisu u krizu? Taj decko nece u rea, gazda kluba u kom on igra je bogatiji od celog resla i nece da ga proda, izgradjuju tim za LS!